Партнер рубрики Події

Міська рада Тернополя планує закупити близько ста автобусів

Міська рада Тернополя планує закупити близько ста автобусів
  • До кінця року у міській раді планують придбати необхідну кількість автобусів, щоб забезпечити пасажирські перевезення повністю комунальним транспортом.
  • Таке рішення прийняли депутати Тернопільської міської ради на сесії 22 лютого.

У проекті рішення йдеться, що КП «Тернопільелектротранс» має провести процедуру відкритих торгів відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» на придбання 100 одиниць автобусів на суму не більше 190 млн грн.

Проте до початку проведення тендерів рішення потребує детальног планування процесів закупівлі автобусів.

- Ми маємо на меті в цьому році придбати необхідну кількість автобусів, щоб забезпечити пасажирські перевезення у місті повністю комунальним транспортом, - зазначив міський голова Сергій Надал. 

Відео дня

Виплатити кошти міська рада зможе розстрочкою платежу на термін не більше 60 календарних місяців.

- Зараз   у Тернополі триває обговорення проекту маршрутної мережі, після затвердження якої місту необхідна буде достатня кількість транспорту для обслуговування маршрутів, - коментує речник Тернопільської міської ради Мар'яна Зварич. - Відтак, є потреба у придбанні техніки. Цим рішенням дано старт КП «Тернопільелектротранс» почати процес закупівлі автобусів. Але до самого процесу оголошення торгів має пройти ще ряд технічних процедур з підготовки необхідних документів.

"За" рішення «Про придбання транспорту» проголосували 29 депутатів.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Богдан Юлик

    Планувати - це то саме що язиком чекати, ситуація нагадує  яка уже була, тоді "заплановані" гроші потрапили на  інші потреби !!!
  • Богдан Юлик

    Планувати - це то саме що язиком чекати, ситуація нагадує  яка уже була, тоді "заплановані" гроші потрапили на  інші потреби !!
  • Володимир Шептицький

    Треба не планувати а діяти , швидша дія більша вигода
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up