Партнер рубрики Події

Міськрада вигнала Євгена Тешнера з парковок

Міськрада вигнала Євгена Тешнера з парковок
Договір з підприємцем Євгеном Тешнером, який забезпечував паркування транспорту у Тернополі, розірвала міськрада. Мовляв, він неодноразово порушував домовленості. Таке рішення прийняли на засіданні виконкому 6 серпня.

Міський голова Сергій Надал дав доручення управлінню транспорту оголосити новий конкурс на відбір оператора паркування у Тернополі. Тим часом Євген Тешнер буде надавати послуги паркування у місті до моменту оголошення переможця конкурсу. Причому за словами пана Надала, взяти участь у конкурсі може і сам Тешнер. До слова, цей оператор обслуговував платні парковки на вулицях Будного, Шептицького, Острозького, Майдан Волі, Коперника, 15 квітня та Живова.

Загалом рішенню про розірвання договору передували ряд порушень підприємцем, повідомив начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігор Мединський.

  • Серед порушень у діях підприємця - відсутність паркоматів, неналежне прибирання території, неналежний стан розмітки місць для паркування, збір коштів у невстановлених місцях, - каже він. -  Неодноразово наше управління  надсилало йому письмові попередження, була створена комісія, яка надала висновки та терміни на усунення порушень, проте змін не відбулося.

Ігор Мединський також додає, що міськрада була лояльною до цього оператора. Адже від паркування до бюджету міста надходило півмільйона гривень у рік. До того ж підприємець справно їх сплачував. Проте через системні порушення міськрада вирішила розірвати з ним співпрацю. Коли буде оголошений конкурс на відбір оператора паркування у Тернополі наразі невідомо. Оголошення про це буде опубліковане на сайті міськради та у ЗМІ.  

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Діма

    І Миколу треба гнати зі Стандартів поки не пізно
  • Остап

    Парковки повинні належати місту і бути підпорядкованими міській раді напряму!!! І гроші повинні іти саме на місто! І тільки тоді я за це платитиму! Місту, а не хабарнику і його недорозвинутому синку!
  • Рома

    І правильно! Бардак був з тими парковками! Тешнер - аферист!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 08:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up