Міську раду пікетують противники забудови біля "Березолю", торговці ринку на "Алясці" і мамочки

Міську раду пікетують противники забудови біля "Березолю", торговці ринку на "Алясці" і мамочки

Під міською радою знову зібралися десятки тернополян. Кілька ініціативних груп прийшли до міської ради висловити свої позиції з наболілих проблем.

Ще перед 9-ю ранку - часу початку сесії міськради, сьогодні, 15 грудня, біля її приміщення почали збиратися активні тернополяни. Люди хочуть нарешті вирішити питання, які турбують містян впродовж останнього часу.

Відео дня

Тут і противники скандальної забудови біля "Березолю", торговці ринку з "Аляски" і мамочки.

- Ті нелюди заварили браму ринку і не впускають нас на наші робочі місця, - розповідає один з підприємців ринку “Аляска” - Почалися новорічні ярмарки, ми закупили на всі гроші, що у нас були, товару, а власник ринку сьогодні просто нас вигнав як собак.

Жінка каже, що на ринку працює 40 чоловік. Договір підприємцям не дають підписати вже понад рік. 

- Але ж оренду та податки ми за цей час сплачували, - продовжує підприємець. - Нам досить просто все роз’яснюють - ринку більше не буде і все. Ми там понад 18-20 років працюємо. Адміністрація ринку не має нічого людського. Сьогодні перед святами взяли нас просто виставили за двері. 

Біля міської ради і в сесійній залі працюють наші кореспонденти. Адже сесія цього разу непроста. Мають прийняти бюджет на наступний рік і практично 200 питань - земельні.

Наразі повідомляють, що усіх в міську раду не пускають, а лише по кілька чоловік - ініціативну групу від кожної з груп мітингувальників. Вхід в міську раду традиційно блокують свободівці, та не впускають трьох своїх колег.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Вад

    Мамочк не розумію. Чому вони до сільрад/райрад не йдуть? Чому  місцеві за них повинні платити і ділитись чергою у дит. садках. Паями майновими ніхто з них не хоче поділитись? А хатами? На халяву не буває! Шоб заробити - треба впахувати і у місті! А то і хату продавати не хочуть у селі і квартиру, причому за дешево знімають, а тут і садочок і школа, все за кошт міського бюджету, а райони не бідні... Продавайте нерухомість - ставайте місцевими, то й питань не буде.  Не треба бути хитрожопим, пардон!
  • S S

    Якби на місці Надала був якийсь європейський політик, то він давно б уже САМ пішов у відставку. А тут люди плюють Надалу в очі, а він каже що то дощ !!!
  • Anonymous

    одні дармоїди прийшли кіпішувати

    S S reply Anonymous

    то прийшли люди, які не хочуть більше підтерати задницю Надалу і Ко !!!
  • Роман

    Таких людей як Сергійко Надал потрібно відсилати з міста, щоб не робили людям "добре"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up