Мітинг біля прокуратури: мати оплакує сина та вимагає справедливого розслідування

Мітинг біля прокуратури: мати оплакує сина та вимагає справедливого розслідування
  • Біля обласної прокуратури у вівторок, 15 вересня, відбувся мітинг. 
  • Мати 20-річного хлопця, який трагічно загинув на підприємстві, вимагає справедливого розслідування справи. 
  • Нещастя трапилося два роки тому, а рани, каже, досі болять...

Нагадаємо, 20-річний Володимир Солтис із Плебанівки загинув 8 червня 2018 року на підприємстві “Колос-2” у Теребовлі під час виконання будівельно-монтажних робіт. Хлопець працював різноробочим, проводив заміну даху на зерносушильній споруді у підприємства. Під час робіт на висоті він оступився з риштування і полетів донизу. А лист бляхи перерізав йому горло. Син помер на руках у батька Романа, який також працював там. За 8 місяців до цього на цьому ж підприємстві загинув Андрій Михасик. Тоді Володя був свідком у справі, адже все сталось у нього на очах.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ст. 272, 172 КК України забезпечує прокуратура Тернопільської області, розслідування у якому здійснюють слідчі ГУНП в області.

Відео дня

- Кілька років батьки добивались справедливого розслідування смерті синів. Детальніше про це читайте «Я на колінах просила: розкажіть правду. Загинуло двоє дітей», - батьки вимагають справедливого розслідування Тепер, каже мати одного з хлопців Любов Солтис, справа нарешті зрушила з мертвої точки.

Читайте також: «Це були два роки ходіння по муках»: підозрюваний у смерті двох хлопців перебуватиме вночі під арештом.

В області змінили прокурора, жінка переживає, аби справу "не зам'яли". Тому прийшла, аби потрапити на прийом до прокурора області. Втім, через адаптивний карантин і обмеження у приміщення їх не пустили. 

Більше про подію згодом. Усе, що відбувалося - дивіться на стрімі "20 хвилин". 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Olena Shpotyuk

    +++++
  • Inna Vlasuk

    а судьи кто?????((
  • Іван

    ще не бачив, аби крук крукові око вибрав... при цій владі, та й наступній, в нашій державі нічого не зміниш... історія повторюється... настав час Махновщини...
    інакше, ну ніяк
  • Тернополянин

    Заробітчанин Довбенко, ти бачиш, що тебе ніхто не підтримує?  

    Нецікавий ти своїми розводами!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up