Партнер рубрики Події

Модернізований кінотеатр "Палац кіно" готовий приймати відвідувачів (ФОТО)

Модернізований кінотеатр "Палац кіно" готовий приймати відвідувачів (ФОТО)

Нещодавно у Тернополі показали оновлений кінотеатр «Палац Кіно» на вул. І. Франка, 8,  в якому проводилися ремонтні роботи з модернізації приміщення та влаштування сучасного кінообладнання, а також вперше після ремонту провели технічний показ фільму.

Тепер у Тернополі знову є кінотеатр.

Для комфортного перегляду кіносеансів у «Палаці Кіно», що знаходиться в Тернополі на вул. І. Франка, 8, у період карантину тут проводилися масштабні роботи з модернізації приміщення та демонстраційного обладнання.

Відео дня

Що зроблено під час ремонту:

— встановлено відеоспостереження, сигналізацію приміщення та тривожну кнопку;

— проведено ремонт пожежної сигналізації;

— модернізовано демонстраційне обладнання (встановлено проектор формату DSP, 3D систему, сертифікацію DISNEY PICTURES);

— встановлено сучасний екран з коефіцієнтом зображення 3,3;

— оновлено звукове обладнання (встановлено віброзвукову колонку TOR);

— проведено ремонт стін залу та влаштовано звукоізоляцію;

— замінено килимове покриття на підлозі;

— оновлено освітлення в залі, встановлено сучасні LED-світильники;

— оновлено місця для сидіння відвідувачів – встановлено 211 нових крісел з відкидними спинками та освітленням підголівників;

— влаштовано сім диванів у фойє;

— обладнано фуд-зону екранами та відповідним обладнанням;

— встановлено сучасну програму для онлайн продажу квитків;

— влаштовано систему кондиціювання та обігріву;

— оновлено вентиляційну систему.

Роботи з модернізації кінотеатру проводилися за кошти партнера. Перший технічний показ фільму у «Палац Кіно» відбувся 26 червня, проте відвідати сучасну кінозалу та оцінити нову якість зображення тернополяни і гості міста зможуть уже після завершення карантину.

Читайте також: У "Палаці Кіно" вперше після ремонту показали фільм. Коли кінотеатр відкриють для тернополян

«Модернізація кінотеатру проводилася у співпраці між Тернопільською міською громадою та інвестором. Громада виступила як власник приміщення, а інвестор – провів ремонтні роботи. Тож після карантину тернополяни разом з сім’ями зможуть приходити на кіносеанси», - зазначив міський голова Сергій Надал.

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up