Партнер рубрики Події

Моліться і вірте в нас. Ми переможемо: хто із туристичної сфери Тернопільщини захищає Україну

Моліться і вірте в нас. Ми переможемо: хто із туристичної сфери Тернопільщини захищає Україну

«Тернопільщина туристична» розповідає про наших краян, які захищають Україну.

Екскурсовод Mike Onyshkiv – один із організаторів пізнавальних екскурсій Тернополем та областю для містян та гостей регіону.

— Ми знаємо його як небайдужого громадянина і креативного промоутера активних видів туризму у нашому краї. Він є одним з організаторів в області великої кількості заходів, що популяризували активний відпочинок і здоровий спосіб життя, — йдеться у дописі.

Відео дня

«Моя «фішка» – цікаво розповідати байки і історії, — жартує хлопець. Сьогодні я – екскурсовод, а завтра – турист: вдягну наплічник і піду в гори».

З 2014 року він займався волонтерством. А сьогодні Михайло на війні.

— Пишаємося і захоплюємося тобою, — пишуть колеги.

Перемога буде за нами!

Ще один з тих, хто зараз захищає Україну,  Володимир Якимів. Це людина, яку у нашому краї знають як великого патріота своєї малої Батьківщини – Бережанщини, повідомляє «Тернопільщина туристична».

Бережанська міська громадська організація «РІДНЕ МІСТО», очолювана Володимиром, стала найактивнішою громадською організацією області, які за співпраці із державними органами, реалізувала проєкти з організації дозвілля молоді, розвитку туризму, збереження історичної та культурної спадщини минулого, формування позитивного іміджу міста. Організація патріотичних фестивалів на Бережанщині за участі зірок української музики, відкриття чи не першим в області туристично-інформаційного центру у Бережанській ратуші – це все робота Володимира і його однодумців з метою популяризації свого краю серед вітчизняних та іноземних туристів.

А ще, перший в регіоні кластер сільського зеленого туризму «Мальовнича Бережанщина» створений у 2007 році. Завдяки його зусиллям Бережанщина є визнаним лідером із сільського зеленого туризму на Тернопільщині, адже тут у сільських садибах відпочивають десятки людей.

— А взагалі Володимир є знаковою постаттю на Тернопільщині, про діяльність якого скільки б не писав, всього не згадаєш: відомий громадський діяч, волонтер, принципова і надійна людина, а сьогодні і воїн. Він активний у соціальних мережах і багато пише про свою службу і відчуття війни, — пишуть колеги. — Володю, здоров’я, сили, витримки тобі! Віримо у нашу перемогу! Пишаємося нашою багаторічною співпрацею і надіємося на нові проєкти з метою розвитку туризму!!! 

Нам є за що боротися...

Один з представників туристичної галузі Тернопільщини, які наближають нашу перемогу, Тарас Королюк, директор туроператора «Оксамит-КЛ», який перебуває у лавах ЗСУ в зоні бойових дій.

Тарас Королюк — представник відомого туроператора Тернопільщини «Оксамит – КЛ», родина якого найбільше доклалася до розвитку внутрішнього туризму краю, розповідає «Тернопільщина туристична».

Всі найвідоміші туристичні маршрути по області та Західній Україні розробляли та апробовували туроператор «Оксамит – КЛ». Тарас був найактивнішим координатором усіх цих процесів. Серед найвідоміших українських мандрівників, тревел-блогерів та журналістів немає жодного, хто б не став учасником незабутніх інфо та престурів, організованих його фаховою командою.

А сьогодні Тарас перебуває у лавах ЗСУ та виконує бойові завдання командування.

— Тарасе, ...твоя мужність захоплює, героїзм — вражає, любов до Батьківщини — надихає. Впевнені, що після війни твій новий досвід додасть тобі впевненості, рішучості та надихне на реалізацію нових проєктів на благо туризму Тернопільщини! — пишуть колеги.

Нагадаємо, раніше ми писали про героїв 44-ї артбригади, які захищають Україну від російського загарбника.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Марія Дереш

    Боже спаси і вбережи наших хлопців від смертоносної  рани
  • Olga Rozdolska

    Боже  змилуйся  та  допоможи  всім  захисникам.
  • Marina Smochko

    ДОПОМОЖИ ГОСПОДИ...

keyboard_arrow_up