Музичний фестиваль «Файне місто» може переїхати на Хмельниччину

Музичний фестиваль «Файне місто» може переїхати на Хмельниччину
  • Міжнародний фест щороку збирає тисячі людей.
  • На останньому «Файному місті» виступали  «Guano Apes» та інші зірки світового рівня.
  • Усі попередні п’ять фестивалів проходили біля Тернополя.
  • Організатори можуть змінити локацію. Серед варіантів – Хмельницька область.

«Файне місто» може переїхати. Про це повідомив один із співорганізаторів міжнародного музичного фестивалю Максим Чекрашин. Сьогодні, 19 жовтня, він оглядав локацію біля Шепетівки Хмельницької області. Тут зірки світового рівня і кількатисячна армія їхніх прихильників може зібратися з 20 по 22 липня.

Перші п’ять фестивалів «Файне місто» незмінно проходили біля Тернополя. Організатори уже визначили дату проведення наступного – 20-22 липня 2018 року. А от із місцем поки не визначилися.

- Цілком ймовірно, що фестиваль переїде. Шостий фестиваль буде лише один. А от де саме, наразі ще не відомо. Номінально ми планували, що біля Тернополя. Проте, зараз до нас звертаються з цікавими пропозиціям, які ми розглядаємо. Сьогодні були в Шепетівці. Наразі не хочемо "світити" усі можливі локації, щоб нічого не зірвалося - повідомив співорганізатор «Файного міста» Максим Черкашин.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • 123

    Ну і хай пездують

    менше тих одичалих будуть ходити
  • Ось так!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up