Музичного фестивалю "Файне місто" у 2020 році не буде. Що робити тим, хто уже купив квитки

Музичного фестивалю "Файне місто" у 2020 році не буде. Що робити тим, хто уже купив квитки

Фестиваль "Файне місто" переноситься на 2021 рік, цю прикру звістку повідомили організатори фесту на сторінці у Фейсбук.

"Файні Люди, на жаль, ми змушені повідомити вас про те, що це літо пройде без фестивалю Файне Місто.

Через незалежні від нас обставини, спричинені поширенням пандемії covid-19, ми змушені визнати, що проведення фестивалю 30 липня - 2 серпня 2020 року стає неможливим і ми переносимо його на 2021 рік

Сказати, що ми розчаровані — не сказати нічого.
Схрестивши пальці, ми до кінця вірили в те, що ситуація налагодиться і ми неодмінно зустрінемось всією багатотисячною родиною на Території Вільних Людей цього року.
Протягом всього карантинного періоду команда фестивалю не покладаючи рук продовжувала працювати у дистанційному режимі для того, щоб створити свято, на яке ми всі так довго чекали.
Але за останні кілька днів ми отримали повідомлення від всіх іноземних артистів про те, що їхня участь у цьогорічному фестивалі є неможливою.

Відео дня

Вже зараз можна впевнено сказати, що міжнародні та внутрішні карантинні заходи не дозволять нам провести фестиваль у масштабах, які ми планували. Проводити Файне Місто абияк (в разі дозволу на проведення масових заходів) — не відповідає цінностям команди фестивалю.
Нам важливо зберегти думку Файних Людей про те, що Файне Місто дбає про якість, комфорт та атмосферу відпочинку своїх мешканців.

Щодня ви писали нам, цікавились як справи, приділяли нам ту увагу, без якої ми просто не змогли б. Всі ваші слова підтримки, ваші очікування фестивалю додавали нам неймовірної наснаги зробити цьогорічне Файне Місто найкращим.
Сьогодні ми точно знаємо лише одне: за вісім років Файне Місто стало більше, ніж просто фестивалем з просто відвідувачами. Файне Місто — це окрема культура зі своїми традиціями та цінностями, які з року в рік доповнюються і передаються далі.

Ми навчились відчувати Файних Людей і дуже дякуємо, що ви відповідаєте нам взаємністю.
Файне Місто пишається Файними Людьми.

Так, зараз у фестивалю складні часи, але ми знаємо, що ваша любов до нього збереже легенду Файного Міста, а ми — з честю вийдемо з цієї ситуації
та зробимо все, щоб вберегти вже анонсованих артистів на наступний рік", йдеться у зверненні

Також організатори наголошують, що всі квитки придбані на цьогорічний фестиваль залишаються дійсними на 2021 рік.

"Будь ласка, скористайтесь ними наступного року і розцінюйте це як інвестицію у місце, де ви отримаєте найкращі емоції та спогади на все життя", написали організатори фесту та додали, що для власників квитків на 2020 рік готують сюрприз, анонс якого буде вже у понеділок.

Якщо через певні обставини ви не зможете потрапити на фестиваль у наступному році, організатори повідомлять про механізм повернення коштів. Стежте за новинами у групі.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ivanka

    Дивно, що органызатори фестивалю нічого не знають про Закони України, які захищають покупців. По перше, в країні не оголошено "надзвичайного стану", тому про "форс-мажор" мова не іде, а це звичайна купівля послуги, яку не буде надано .... Циркачі,  не хочуть повертати людям гроші !!!! Лохів шукають !!!
  • Марія Голубович

    Супер! Давно заборонити треба! Хватить гадити патлаям наше місто!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up