Через водія BMW, який "підрізав" маршрутку, постраждали школяр і пенсіонерка (оновлено)

Через водія BMW, який "підрізав" маршрутку, постраждали школяр і пенсіонерка (оновлено)

Аварія трапилась у понеділок, 22 жовтня о 21.35 на перехресті вулиці 15 Квітня, проспекту Злуки та Купчинського. Зіткнення легкового автомобіля з маршруткою зафіксували вебкамери Тернополя.

Відеозапис виклав у мережу Facebook тернополянин Святослав Журовський.

Із відео зрозуміло, що легківка повертала праворуч і зіткнулася з маршруткою. 

Відео дня

- Водій BMW не виконав вимогу дорожнього знаку "Напрямки руху по смугах", - повідомляють у прес-службі управління патрульної поліції в Тернопільській області. - Зі смуги, що дозволяє рух лише ліворуч, водій хотів повернути праворуч.  Тому відбулося зіткнення з маршруткою. Пасажира маршрутки 2007 року народження забрали до одного з медзакладів. Деталі справи встановлюватиме слідчий.

У лікарню швидкої допомоги доставили 51-річну постраждалу.

- У пенсіонерки численні травми, - зазначила заступник головного лікаря центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • пьотр

    Які в нас добрі люди((((Ясно ж шо водій автобуса неправий,зверніть увагу на якій швидкості і по якій трєкторії він рухався!!! Беха тоже загналась але маршрутка то @₴%%##₴)))

    олег reply пьотр

    Ти чого? водій з нормальною швидкістью їхав 47км/год. говорили в матрульній поліції а беха була  не по правильному правилу їхала!!!

    Anonymous reply пьотр

    ідіот, чи як? Чи той придурок на бесі, що з лівого ряду вправо собі поїхав? А траєкторія автобуса, придурку, викликана ударом об нього твоєї бехи. Автобус, взагалі-то, мав намір прямо їхати.
  • Іра

    Це точно , що євробляхи їздять без правил і ще сигналять !!!!
  • 123

    Він же на бляхах, йому можна!!! Це поліції не можна їх зупиняти, бо дороги бидло бляхарське почне перекривати. Поярков все правильно сказав цим дебілам. Пошвидше вже б їх заборонили, а ще краще посадили за не сплату мита.
  • Ksyusha

    Водій легківки не правий, але чому ніхто не бачить швидкості маршрутного таксі, якого заносить на повороті.

    Lora D reply Ksyusha

    Маршрутка їхала прямо, але щоб уникнути зіткнення почала повертати. Але чому ви це не бачите??

    Валера Матів reply Lora D

    то маршруткою дріфтанути рішив під кінець змін))) Не їздіть ви на тих коритах бо там водії неводії@₴%%#

    олег reply Валера Матів

    Там швидкість автобуса була 43км\год. я робив на спеціальній програмі но вона в бета версії корочі водій автобуса не винен а вот беха винна хотя на євробляхах, но євробліхи нічого не варті!!!

    David Starr reply Ksyusha

    Швидкість там навіть не 50, по відео видно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera Від читача 21:01 Концерт гурту O.N.E. 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації 12:50 У маршрутках Тернополя можна безоплатно зарядити гаджети: розповідаємо про умови 11:45 У школі №18 вшанували пам'ять випускників, які загинули у російсько-українській війні 10:57 В ДТП у Тернополі травмувався 62-річний велосипедист 10:30 Автосервіси та СТО Тернополя. Ваш автомобіль – наша турбота! (партнерський проєкт) 10:10 Знов курсує маршрутка №33 до дач біля Тернополя 09:30 Сьогодні, 15 квітня: перша письмова згадка про Тернопіль і день взяття міста радянськими військами 09:01 Чого чекати від погоди цього тижня: синоптики дали прогноз
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up