На аукціоні в підтримку ЗСУ продають картини, написані в Залісцях, що на Тернопільщині

На аукціоні в підтримку ЗСУ продають картини, написані в Залісцях, що на Тернопільщині
  • На благодійному аукціоні можна придбати картини художників з Києва, Харкова, Теребовлі і Тернополя.
  • На картинах зображені церква Святої Трійці, брама Залозецького замку, костел Св. Антонія, джерело.

У виставковій залі Тернопільського обласного краєзнавчого музею представили результати роботи пленеру, який нещодавно відбувся у Залізцях Тернопільського району. Серед художників, які взяли участь у пленері, — внутрішньо переміщені особи з Харкова та Києва. Також до благодійного заходу долучилися художники з Теребовлі і Галицького коледжу.

Про це повідомляє Тернопільська обласна рада.

Метою пленеру було продемонструвати красу Залозецького краю. «Доторкніться серцем та пізнайте таємниці старих залозецький руїн…» — девіз пленеру.

Відео дня

Благородна мета акції — підтримка армії і наближення спільної перемоги.

Кожну з картин, представлених у музеї, продадуть на аукціоні, який організував Залозецький краєзнавчий музей. Zaliztsi Museum of Local Lore.

На сторінці музею у «Фейсбук» виставлені фото картин, та початкові ціни. Для того, щоб зробити ставку, необхідно написати коментар під обраною роботою (світлиною) із сумою більшою на 100 грн. від попередньої, або початкової ціни, повідомляють у музеї.

Вживу картини можна оглянути у виставковій залі Тернопільський обласний краєзнавчий музей.

— Кошти будемо збирати на рахунок партнера нашого музею — ГО "Залозеччина історична", а потім ми їх перерахуємо на потреби армії. Про що, ми публічно відзвітуємось! Слава Україні і разом до Перемоги! — йдеться у повідомленні.

Читайте також 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up