Партнер рубрики Події

На Бережанщині у власному ліжку знайшли мертвою 24-річну вагітну жінку (оновлено)

На Бережанщині у власному ліжку знайшли мертвою 24-річну вагітну жінку (оновлено)

Тіло мешканки села Саранчуки, що на Бережанщині, Марії Коцар виявили у власному ліжку напередодні Старого нового року. Жінка була вагітною.

В цей час дома була її донька Ангелінка, якій нещодавно виповнилось 1 рік і 4 місяці. Про це повідомили редакцію читачі. Інформацію підтвердила і секретар Саранчуківської сільради Марія Тимошенко.

- На місці працювала поліція і експерти, - каже пані Марія. – Поки що остаточного висновку  ми не бачили. Але попередньо експерти повідомили, що ознак насильницької смерті немає. За попередніми висновками, жінка померла, бо задихнулась чадним газом. Є ще й інша версія.

В управлінні держслужби з надзвичайних ситуацій кажуть, що інформації про отруєння чадним газом мешканців Бережанщини за останні дні в них немає.

Відео дня

Марія Коцар, як нам вдалось дізнатись, була заміжня. Чоловік вже двічі відбував покарання в місцях позбавлення волі. Ще року не минуло, як померла її мама. У шлюбі з рідним батьком мама не перебувала, проте Марію вже давно всиновив вітчим.

- Бідова дитина була, - кажуть у селі. - Натерпілась… Її сім’ї в матеріальному плані було дуже важко. І сусіди допомагали, і сільрада часом. Але Марійка якось раду всьому давала… Шкода, дуже шкода і її, і дитинки, що залишилась сиротою.

Працівники Бережанського відділу поліції задокументували смерть жительки села Саранчуки 1993 року народження. Ймовірна причина – отруєння чадним газом, повідомили у відділі комунікації Головного управління нацполіції в області. 

- Повідомлення про смерть сусідки надійшло в п’ятницю, 12 січня від місцевої жительки, - кажуть у відділі комунікації Головного управління нацполіції в області. -  Працівники поліції виїхали на місце події для з’ясування всіх деталей.

За попередніми даними, померла отруїлася чадним газом від пічного опалення. Жінка перебувала на 6-8 тижнях вагітності. Тіло направлено на проведення судово-медичної експертизи.

- Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань, відповідно до частини 1 статті 115 ККУ, - повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області. 

Йдеться про умисне вивство. 

Місцеві мешканці не дуже довіряють версії поліції про отруєння чадним газом. Адже як тоді неушкодженою залишилась півторарічна Ангелінка, яка була з мамою в одному приміщенні?

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up