Партнер рубрики Події

На благодійному концерті у Тернополі збирали кошти на «очі для ЗСУ»

На благодійному концерті у Тернополі збирали кошти на «очі для ЗСУ»
  • Захисникам треба допомагати не словом, а ділом! У цьому переконані тернопільські волонтери. Тож, чергові вихідні проходять у місті з гучним благодійним концертом.
  • Яку програму підготували для тернополян та на що збирають кошти – читайте у матеріалі.

 

Вже о 15.00 в парку імені Тараса Шевченка зібралися тернополяни. Всі вони прийшли, аби долучитися до благодійного заходу та допомогти зібрати кошти на потреби українських захисників та захисниць.

Відкривали благодійний концерт маленькі виконавці. Вони виконали популярні українські та народні пісні.

Відео дня

Також для тернополян заспівали Ілля Найда та Надія Гураль. Присутні глядачі підспівували артистам та аплодували.


Організував концерт тернопільський волонтер Михайло Глядик. Під час спілкування із журналісткою «20 хвилин» чоловік наголосив, має зібрати 500 000  гривень на дрон для 422 окремого стрілецького батальйону ЗСУ. Завдяки минулим концертам вдалося зібрати частину коштів, але збір просувається дуже повільно.

— 1 жовтня ми зібралися невипадково, адже саме сьогодні в Україні відзначають День захисників та захисниць. Люди, які боронять нашу Україну від ворога — неймовірні. Їм непросто на фронті, але вони тримаються. Серед захисників зараз і мій брат. Власне для нього ми і збираємо ці кошти. Нам вже вдалося зібрати 332 000 гривень з 500 000 необхідних. Я дуже вдячний всім людям, які долучаються до благодійного збору, — каже чоловік. 

Також пан Глядик наголосив, дрон – не просто чергове обладнання для наших мужніх захисників, а їх очі. Бо саме це обладнання дозволяє хлопцям та дівчатам вивчати ситуацію на окупованих територіях, лінії фронту, знаходячись у більш безпечному місці.


Окрім концерту, для присутніх підготували ярмарок зі смаколиками та патріотичними речами. 


Організатори заходу сподіваються, з підтримкою небайдужих вдасться дозбирати необхідну суму і викупити такий необхідний для ЗСУ дрон. 

Читайте також:

На благодійному концерті у Тернополі збирали гроші на «пташку» для ЗСУ: фоторепортаж

Нехай Бог оберігає, а ми будемо підтримувати: тернополяни вітають захисників та захисниць зі святом

Гурт «Ходаки» в День захисників організовує благодійні концерти

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Наталя Кривецька

    Собі в кармани
  • Степан Яловега

    80% тернополян не платять податки в бюджет України не дають гроші на армію не дають гроші солдатам а значить крадуть гроші з кишені солдата це в 1 000 раз більші гроші чим збирати на заходах
  • Соломія Загнійна

    Після концерту!

keyboard_arrow_up