На Бродівський смертельна аварія: водій в'їхав у електроопору та загинув, пасажир - у важкому стані

На Бродівський смертельна аварія: водій в'їхав у електроопору та загинув, пасажир - у важкому стані

На Бродівській серйозна ДТП. Про це у редакцію "20 хвилин" повідомив читач Володимир. Як розповідають очевидці, водій на великій швидкості врізався в електроопору, а потім - у житловий будинок. 

- Уся вулиця без світла. Мотор від машини валяється на протилежному боці вулиці, авто на тротуарі, є жертви, - розповідає тернополянин.

Із власних джерел "20 хвилин" стало відомо, що водій загинув. Також є травмовані. 

Відео дня

Інші читачі повідомили редакцію, що по проспекту Злуки помчали швидка, працівники ДСНС та поліція. 

Інформацію про смертельну аварію підтвердили в управлінні патрульної поліції. Там розповіли, що ДТП трапилась приблизно о 19.00. 

- За кермом Skoda Octavia був водій, 1987 року народження. Від отриманих травм він загинув на місці події. Пасажира госпіталізували, працює слідчо-оперативна група, - коментує речниця управління патрульної поліції Катерина Басалига. 

На місці події також була журналістка "20 хвилин". Очевидці розповіли більше про трагедію.

- Постраждали двоє молодих хлопців. Водій загинув. Пасажира у важкому стані забрала швидка, - кажуть люди.

Чоловік, який проходив повз місце ДТП, і викликав швидку та поліцію. Коли почав витягувати водія з авто, виявилося, що то - його знайомий.

Працівники РЕМ додають, що роботи не триватимуть довго. Лишилося один кабель підключити, тож світло скоро з'явиться у мешканців сусідніх будинків.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • ryy

    ми ж незнаєм обставин...тут мабуть винен погано закріплений мотор на шкоді,от взяв собі і відірвався,біди наробив...
  • Я

    Вам постійно щось заважає,як поганому танцюристу. То стовби заблизько, то не пофарбовані, то кільце за Білою не зробили. Обмотайте стовби пінопластом, може це поможе не тиснути на гашетку цим горе шумахерам. Не в цьому проблема панове.
  • Степан

    Стовби при дорозі досить близько там, не завадило б їх пофарбувати світловідбивною фарбою. А  взагалі то все людська безпечність, легковажність, життя поступки за принципом, "якось проскочимо, якось воно буде, я маю всі правила десь там, бо я такий що все і всіх маю в дупі" От тепер хтось оплакує загиблого.

    basc basc reply Степан

    А ти знаєш всі обставини як все трапилось?? Ти сказав що загиблий водій їхав за принципом що має всіх у дупі.  Як ти таке можеш говорити, якщо обставини невідомі,  можливо щось зі здоров'ям сталося(малоймовірно, але все ж).

    Степан reply basc basc

    По-перше з якої причини ви звертаєтесь до мене на ти, ми ж зовсім незнайомі люди (чи то вже тренд такий, мода від преЗединта)? По-друге я не написав що саме загиблий винен у аварії, бо всі обставини тут не описані. Але поза сумнівом хтось з учасників інцеденту тут грубо проігнорував правила і власну та інших учасників руху безпеку, що стало причиною колізії з смертельними наслідками.
  • Ром

    Ти дебіл там з фарою стоять їбудь шоферів а пішоходів ні бо не вгідно. На кемпінгу є пішохідний перехід підземний- ніразу не бачив там твоїх піщоходів

    Степан reply Ром

    Який батько і мати виховали таку нелюдину, що претендує жити серед людей, котрий не задумуючись називає абсолютно незнайому йому людину дебілом, без всяких на це підстав. І ще, цей Ром, що пішоходом ніколи не буває? Літає під небесами?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up