На Чалдаєва затопило магазин. Власниця вимагає у комунальників відшкодування збитків

На Чалдаєва затопило магазин. Власниця вимагає у комунальників відшкодування збитків
  • У редакцію "20 хвилин" звернулась власниця магазину "Слов'янка", що на Чалдаєва, 2, Мирослава Кульчицька. Жінка каже, що у будинку, де розташований магазин, ще 13 жовтня сталась аварія у водопровідній мережі. 
  • В управлінні ЖКГ кажуть, що аварія трапилась через те, що у будинку старі іржаві труби, але їх вже почали замінювати.

- Вода зі стелі почала капати 13 жовтня, ми звернулися в міську раду, в ЖЕК, у водоканал, у поліцію, - розповідає власниця магазину. - Щоб перевірити чи є в поломка на території помешкання сусіда зверху комунальники кілька днів поспіль заходили у його квартиру. Це нічого не дало, вода і далі капала.

За 8 днів працівники обслуговуючого підприємства та аварійної служби лише перекривали воду у всьому будинку.

- Усі служби нічого не роблять, працівники ЖЕКу нам казали чекати до вівторка, 23 жовтня. В нас товар плаває у воді. Не встигаємо все прибирати. - каже пані Мирослава. - У неділю, 21 жовтня воду знову перекрили для всього будинку, ми попросили відкрити, бо купа людей без води, а нам знову почало капати.

Відео дня

Сьогодні, 22 жовтня власниця магазину знову викликала комунальників. Жінка каже, що у неї відмовились прийняти заяву на відшкодування збитків.

В обслуговуючому підприємстві кажуть, що аварія трапилась через те, що труби поржавіли і 22 жовтня комунальники повинні взятись за їх заміну. Раніше цього зробити не могли, бо не було згоди від усіх сусідніх помешкань магазину.

- Підприємець звернулась до працівників обслуговуючого підприємства, і вони відреагували на заяву, - пояснює представник обслуговуючого підприємства.- Сьогодні вже приступили до заміни труб. Без дозволів сусідів цього зробити не могли. Очікуємо, що до кінця для усі проблеми ліквідують, - Заяву на відшкодування збитків у власниці магазину працівники ЖКГ прийняти не можуть. Усі витрати жінці можуть відшкодувати у судовому порядку. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    От суки! Що за піляться держава, що за піляться система! Десятиліттями тварюки ніхрена не роблять, тільки гроші збирають і свистять, що тарифи занизькі.А падлюки багатомільйонні "прибутки" ті жеки мають. багатомільйонні! А що, ніхрена не робити, ні за що не відповідати, тільки збирай грошенята.
    До речі, може хто й пам*ятає, той лисий мудак, коли на мера йшов, головне, що обіцяв, то порядок в комуналці навести. То такий порядок має бути, Сірожа?

    marijka reply Anonymous

    В Тернополі всі "ЖЕК"и приватні. Не влаштовують послуги, то  навіщо їх оплачуєте, чому не відмовитесь і не розірвете договір?

    Anonymous reply marijka

    До речі, а якщо й навіть відмовитись, то оплачене і вкрадене за стільки років хтось віддасть?

    Anonymous reply marijka

    Серйозно?! О так взяти і розірвати? А когось хтось питав, коли той договір укладали? Хто, коли з ким? Це ж ті мудаки в міськраді видумали новий юридичний термін - громадський, здається, договір. А управління комунального господарства міської ради для чого в нас існує, що і кого контролює, за чий кошт жирує? А щомісячну дань начальники жеків в торбинках кому носять? Та в тій комуналці такий бедлам, така муть, там такі грошенята колотяться, а ти дурнувате про якесь відмовитись тут ляпаєш? Сусід з 5-го поверху вимагає, щоб йому опалення відключили, бо в квартирі ніхто не живе, так його й слухати ніхто не хоче. А що, ми ж в комунальному рабстві, тут вибору нема... Відмовитись, дурнувате каже...
  • Кобра

    Труби не замінювали бо ЖКГ нехоче, в кожному будинку такі труби і жек про то знає але нічого нероблять бо їм так вигідно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up