Партнер рубрики Події

На Чортківщині у річці втопився 14-річний хлопець. Тіло з води витягнули рідні

На Чортківщині у річці втопився 14-річний хлопець. Тіло з води витягнули рідні

За вихідні на водоймах області загинули четверо людей, серед них троє дорослих та підліток.

Мертвим з річки Джуринка, що в селі Полівці Чорківського району, рідні витягнули 14-річного хлопця. Підліток пішов відпочивати до водойми, хоча плавати не вмів. Батьки забили тривогу, коли дитина вчасно не повернулася додому. На жаль, хлопця знайшли утопленим. 

Відпочинок на Дністрі став фатальним для 57-річного жителя села Горошова Борщівського району. Чоловік катався на моторному човні та плавзасобом зачепив трос паромної переправи. Під час зіткнення впав у воду та випливти не зміг. Очевидцем трагедії стала односельчанка загиблого, вона повідомила про нещастя старосту села, відтак інформація дійшла до поліцейських. Наразі тіло чоловіка шукають. Детальніше про це читайте тут

Відео дня

Зайшов у воду назавжди і 34-річний житель села Чернилівка Підволочиського району. Його тіло  було знайдено у місцевому ставку. Труп направлено в морг для проведення розтину.

Про  зникнення чоловіка, 1956 року народження, повідомила жителька села Задарів Монастириського району. Чоловік близько обідньої пори вийшов з дому і не повернувся. Поліцейські знайшли зниклого у сільській річці утопленим. Обставини загибелі з‘ясовуються. 

За усіма фактами загибелі на воді розпочато кримінальні провадження за частиною 1 статті 115 ККУ з поміткою «нещасний випадок», повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Читайте також: З початку червня на водоймах України загинуло вже більше 30 дітей

Нагадаємо, днями на Тернопільщині на ставку с. Дворіччя Теребовлянського району внаслідок необережного поводження під час купання потонуло двоє хлопців 2005 і  2003 років народження.

Обоє загиблі жителі села Йосипівка Тернопільського району.

25 червня близько восьмої години вечора до чергової частини Теребовлянського відділу поліції надійшло повідомлення, що в селі Дворіччя у ставку втопилося двоє дітей. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. З’ясували, хлопці відпочивали на ставку в компанії ще двох неповнолітніх односельців: 17-річної дівчини та 13-річного хлопця.  До водойми в сусідньому селі приїхали на велосипедах. Жоден з них не вмів плавати. Зі слів товаришів, обоє хлопців стали спускатися по плитах, якими укріплено берег. Де була суха поверхня, їм вдавалося втримувати рівновагу, а далі посковзнулися і опинилися у ставку. Оскільки ніхто не вмів плавати, хлопці не змогли самостійно вибратися з  води, а 17-річна дівчина та 13-річний школяр, що залишилися на березі, не мали змоги допомогти їм врятуватися. На момент приїзду поліцейських рятувальники вже витягнули тіла дітей з води.

Аби мінімізувати випадки нещасть на воді, варто дотримуватися певних правил. Насамперед, не заходити у воду, будучи у стані алкогольного сп’яніння, не купатися у малознайомих місцях, не стрибати у воду з обривів. Хоч надворі спекотно, але вода ще достатньо прохолодна у річках та озерах, тому варто зважити на це. У воді теж потрібно поводитися адекватно: не стрибати, не штовхати один одного. Батькам варто пам’ятати, що залишати дітей без нагляду, особливо, якщо в населеному пункті або поблизу є водойма – ризиковано.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up