Партнер рубрики Події

На Дністрі втопились учень і його вчитель (оновлено)

На Дністрі втопились учень і його вчитель (оновлено)

Трагедія сталась сьогодні, 20 червня, у Монастириському районі. 

За нашою інформацією, учневі 14. Його вчителеві - 53 роки. 

Одного з школярів рибалки все-таки витягнули за допомогою вудочки. Інша дитина разом з учителем пішла під воду.

Група дітей відпочивала з вчителем в с. Устя Монастириського району.

  • 53-річний вчитель намагався врятувати 14-річного учня і обоє зникли, - повідомив начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в області Сергій Данілін. - На місці проводять пошукові роботи.

Нещастя трапилося 20 червня близько 12:00. За словами начальника Монастириського відділення поліції Владислава Лазебніка, двоє вчителів та семеро учнів з Підгаєччини вирушили у трьохденний туристичний похід. Йшли берегом вздовж Дністра, ночували у палатках.

Опівдні туристи зупинилися перепочити. Два хлопчика зайшли у воду. Стояли неподалік берега і не на глибині.

Відео дня

В якийсь момент, розповідає один з юнаків, каміння пішло у них з-під ніг і їх почало закручувати у водяний вир.

Товариш не вмів плавати, тому хлопець спробував витягти його. На допомогу кинувся й учитель. Проте вода крутила занадто сильно і вибратися самотужки було складно. Одного з школярів рибалки все-таки витягнули за допомогою вудочки. Інша дитина разом з учителем пішли під воду.

Владислав Лазебнік каже, що тіла ще не знайшли, оскільки вони, ймовірно, знаходяться у водяній ямі. Наразі правоохоронці чекають рятувальників. Загиблій дитині було чотирнадцять років. Учитель 1964 року народження.

На місці нещастя працює слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, що минулого року 14 червня у Затоці втопились двоє підлітків і двоє дорослих.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ірина Попович

    Володимир Володимирович 1965 року народження! Краще не пишіть, якщо не знаєте!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up