Партнер рубрики Події

Вилетіла на тротуар та збила жінку з двома дітьми: подробиці аварії на Дружбі

Вилетіла на тротуар та збила жінку з двома дітьми: подробиці аварії на Дружбі
  • Інформацію про наїзд на пішоходів повідомили до редакції постійні читачі.
  • Журналісти «20 хвилин» дізналися подробиці.

Зі слів читачів, аварія з потерпілими сталася на вулиці Карпенка, що в мікрорайоні «Дружба». На місце одразу викликали медиків та правоохоронців.

Речниця Патрульної поліції в Тернопільській області Ольга Пелих підтвердила журналістам «20 хвилин», що виклик був.

— Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася орієнтовно о 13.00 на вулиці Карпенка.За попередніми даними, жителька Тернополя, керуючи автомобілем Renault Megane, здійснювала поворот праворуч. У результаті маневру водійка виїхала за межі проїзної частини на тротуар та наїхала на трьох пішоходів – жінку з двома дітьми, віком 10 років, — каже пані Ольга.

Відео дня

В якому стані потерпілі, чи потребують подальшого обстеження, нагляду лікарів? Ми звернулися за коментарем до заступниці директора Центру екстреної медичної допомоги Ганни Мончак.

— На місце аварії виїжджали дві медичні бригади. Їм вдалося з’ясувати, що дві 10-річні дівчинки пересувались тротуаром. Дівчат із забоями гомілок доставили до Тернопільської обласної клінічної лікарні. Інформація про жінку наразі мені невідома, — каже пані Ганна.

Правоохоронці вирішують питання про внесення даного факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Читайте також:

В аварії у Тернополі травмувалася 1-річна дитина

На проспекті Степана Бандери збили дівчинку

«Прикрила собою 6-місячну донечку»: подробиці смертельної аварії, у якій постраждала ціла сім'я з Плотичі

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Teren Teren

    Ідіотка, щоб не наїхати на двох биків, що вилізли собі на дорогу, вилетіла на тротуар на дітей. 100%, що та дебілка в той час говорила по телефону. Жінка за кермом, яка не тримає в одні руці телефон, а другою рулює сьогодні то щось унікальне.
  • Oleg Bojko

    Хто водій?
  • Yuriy Hrytsyshyn

    Цікаво як ця стара кляча отримала посвідчення водія ?
  • Юрій Самуляк

    От таких горе водіїв випускають наші автошколи. Їй інструктор мабуть не пояснював що якщо після виходу з повороту попустити кермо то машина сама вирівняється !!! А вона хотіла їй допомогти. Мабуть кермо крутить як корову доїть. Або по телефону говорила.  Посвідчення водія забрати і знову на навчання !!!!

keyboard_arrow_up