На "Дружбі" копи зупинили п'яного водія "Мерседеса"

На "Дружбі" копи зупинили п'яного водія "Мерседеса"

Автомобіль Mercedes-Benz, який не надав перевагу в русі пішоходу патрульні помітили близько 16-ї години, 18 березня, на вулиці Мазепи.

Інспектори зупинили правопорушника, щоб перевірити документи. Однак громадянин поводився доволі зухвало, лаявся і грубіянив. З’ясувалося, що водійського посвідчення при собі водій не мав. Пред’явив лише реєстраційний документ. При перевірці в інспекторів виникла підозра, що він підроблений, бо у базі даних за таким номером був зареєстрований автомобіль іншої марки. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Полісмени доправили правопорушника до медичного закладу. Там підтвердилися підозри охоронців порядку про те, що водій напідпитку. На нього склали протокол за ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та за ст.185 (Злісна непокора працівникам поліції), а також винесли постанову за ст.126 (Керування без відповідних документів).

Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Відео дня
div>

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:02 Про блуд, зради і церковний шлюб. Отець Олексій Філюк відповідає на гострі питання про сім'ю photo_camera 21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up