Біля "Маяка" планують зробити платну парковку: оголосили конкурс

Біля "Маяка" планують зробити платну парковку: оголосили конкурс
  • Платну парковку на 10 місць, яка працюватиме щоденно з 8 до 22.00, загальною площею 150 м кв збираються облаштувати на вул. Дружби - Мазепи.
  • На виконкомі міської ради 31 липня йшлося про оголошення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів в місті Тернополі. 

На виконкомі прийняли рішення про початок конкурсу, який слід провести до 10 вересня 2019-го. Згідно із проектом рішення, загальна площа ділянки 150 м кв, площа земельної ділянки для паркування, за винятком площі земельної ділянки, відведеної для безоплатного паркування транспортних засобів, передбачених ст. 30 ЗУ “Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні”  - 135 м кв. Парковка розрахована на 10 авто, одне з цих місць - безкоштовне.  

Згідно із проектом рішення, у конкурсі можуть брати участь юридичні та фізичні особи, зареєстровані як суб’єкти підприємницької діяльності у встановленому законодавством порядку. 
До участі у конкурсі не допускаються юридичні та фізичні особи – суб’єкти підприємницької діяльності, які: 
- подали для участі в конкурсі неналежним чином оформлені документи чи не в повному обсязі, а також такі, що містять недостовірну інформацію;
- визнані банкрутами або щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство (за винятком тих, стосовно яких проводиться процедура санації), або які перебувають у стадії ліквідації.

Додаткову інформацію про об’єкти конкурсу можна отримати в управлінні транспорту, комунікацій та зв’язку Тернопільської міської ради за адресою: м. Тернопіль, вул. Коперника, 1, 4-й поверх, тел. 52 – 15 – 14.

Відео дня

Конверти із документами на участь в конкурсі з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів в м. Тернополі приймаються в управлінні транспорту, комунікацій та зв’язку Тернопільської міської ради за адресою: м. Тернопіль, вул. Коперника, 1, 4-й поверх,  з понеділка – по четвер – з 8.00 до 17.15 (перерва з 13.00 до 14.00) та у п’ятницю – з 8.00 до 16.00 (перерва з 13.00 до 14.00).

Кінцевий термін прийняття документів - до 9:30 год. 09.09.2019-го. Засідання конкурсного комітету та проведення конкурсу відбудеться о 11:00 год. 10.09.2019 року в залі засідань Тернопільської міської ради, за адресою: вул. Листопадова,5.

Конкурс проводять з метою розвитку конкуренції, обмеження монополізму на ринку надання послуг з обслуговування майданчиків для паркування та вибір на конкурсних засадах юридичних та фізичних осіб – суб’єктів господарської діяльності, які спроможні впровадити новітні технології у систему організації паркування та забезпечити належну якість обслуговування мешканців та гостей міста Тернополя.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Саша

    Щеб для дипутатів під міськрадою платну стоянку облаштували
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up