Партнер рубрики Події

На фестивалі тернопільської "Ліги Сміху" жартували про вибори, Євробачення і Теребовлю

На фестивалі тернопільської "Ліги Сміху" жартували про вибори, Євробачення і Теребовлю
  • Фестиваль четвертого сезону тернопільської "Ліги Сміху" відбувся 8 березня у ПК "Березіль". На сцені виступили 19 команд. З них у сезон пройшли лише 10.
  • Команди приїхали на фестиваль із різних міст України, тому і гумор у них різноманітний. Найбурхливіше зал реагував на жарти про вибори, на пародії відбору Євробачення та гумор, відомий лише "тернопільським".

За право брати участь у новому сезоні змагались 14 команд, ще п'ять - виступали без можливості потрапити у сезон.

У тренерському складі "Ліги Сміху. Тернопіль -2019" відбулись деякі зміни. Своє крісло не віддав лише тернопільський комік Гриць Драпак. Підсилити склад тренерів вирішили актором команди "Воробушок" Олегом Свіщем.

Ще троє коучів на фестиваль приїхати не змогли. Замість Віктора Розового та Святослава Антіпова із дуету "Загорецька Людмила Степанівна" та  Олександра Степаненка із "Отдыхаем вместе"  команди обирали Катерина Нікітіна із команди "Лукас", Денис Фаріончук і Микола Борсук - актори команди " VIP-Тернопіль".

Відео дня

На сцені виступали команди із Харкова, Одеси, Донецька, Вінниці, Івано-Франківська та Львова.

Щоправда, найбільше оплесків залу зірвали місцеві деб'ютанти "Ліги" із райцентру на Тернопільщині, команда "Трембовлянський Формат". Хлопці не побоялись жартувати про своє місто і розпочали виступ із жарту про дорогу від Теребовлі до Тернополя. Родзинкою команди називають одного із  учасників, який колись змагався у телепроекті "Мастер Шеф", Славка Вархоляка. На виступ "Трембовлянського формату" піднялись одразу двоє тренерів. Обрали гумористи Гриця Драпака.

Доповнив пан Драпак підбірку команд "ветеранами"  "Тернопільської ліги" -  командою "Збірна заробітчан". Як зазначили самі учасники, разом із Драпаком вони грають у "Лізі Сміху" ще з першого сезону.

Відкриттям фестивалю називають і каманду "ZeBra " із Вінниці, які наприкінці концерту "підірвали зал" мініатюрою про темношкірого грабіжника  та потрапили у команду до Святослава Антіпова.

Кожен виступ викликав у глядачів бурю оплесків. Наприклад, під час виступу команди із Донецька глядачі не припиняли аплодувати кілька хвилин. 

Як розвиватимуться події у сезоні, можна буде дізнатись вже 18 квітня, коли учасники змагатимуться у 1/8 фіналу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up