- Цього року на "Галицькій дефіляді" буде карпатська кухня, - каже організатор Руслан Миронов. - Карпати поділяють на румунські та українські. Ми запрошуємо кухарів з Румунії, Карпат. Готуватимуть їжу на великих польових кухнях та безкоштовно роздаватимуть її гостям фестивалю. А люди вибиратимуть, яка їм більше до смаку, голосуватимуть. Будуть такі собі кулінарні бої.
Вперше на фестивалі буде алея майстрів хенд-мейду. На сторінці дефіляди у соцмережі Facebook до 6 червня триватиме реєстрація для майстрів.
Над остаточною програмою фестивалю організатори ще працюють. Але головною ідеєю буде гастрономія. Буде чи не буде черговий рекорд - поки невідомо.
- Якщо чесно, то думаю, що ці рекорди трішки втомили людей, - додає Руслан Миронов. - Потрібно робити паузу. А людей ми і так безкоштовно почастуємо їжею.
Фестиваль відбудеться 8-10 червня.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 16 від 16 квітня 2025
Читати номер