Партнер рубрики Події

На "Канаді" поліція та спецслужби: за що затримали подружжя. Відео редакції "20 хвилин" (ОНОВЛЕНЕ)

На "Канаді" поліція та спецслужби: за що затримали подружжя. Відео редакції "20 хвилин" (ОНОВЛЕНЕ)
  • Працівники спецслужб у камуфляжі затримують водія іномарки на вулиці Вербицького. 
  • Редакція "20 хвилин" має унікальне відео з місця події. 

Правоохоронці затримали водія автомобіля "Мерседес" на вулиці Вербицького.

Там працює поліція та працівники спецпідрозділу "КОРД". 

Затриманого з піднятими догори руками вклали на дах авто. Довкола зібралося купа очевидців. Усім цікаво, що трапилося. 

Відео дня

У пресслужбі ГУНП в Тернопільській області повідомили, що затримали подружжя тернополян, котрі вимагали кошти за нерозголошення особистої інформації .

—  Оперативники підрозділу захисту інтересів суспільства і держави та спецпризначенці КОРДу затримали подружжя тернополян. Зловмисників взяли під час отримання ними частини суми, яку вимагали у потерпілого, —  повідомили правоохоронці.

За оперативною інформацією, двоє зловмисників вимагали п’ять тисяч американських доларів за нерозголошення особистої інформації, яка стосувалася потерпілого. Злочинну діяльність даних осіб поліцейські документували з початку січня. Сьогодні зловмисники прийшли забрати 4300 доларів, проте поліцейські завадили вимаганню. Вирішується питання про  затримання зловмисників  в порядку статті 208 КПК.

Відомості за даним фактом внесли до ЄРДР за частиною 2 статті 189 ККУ. Процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні здійснює місцева прокуратура.

 

Читайте також:

Гучне затримання на БАМі. Тернополянин скаржиться, що його скрутила поліція, бо голосно колядував 

Кого з чиновників Тернопільської ОДА затримали на хабарі? З власних джерел "20 хвилин" 

Довідка

Стаття 189. Вимагання

1. Вимога передачі чужого майна чи права на майно або вчинення будь-яких дій майнового характеру з погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами, обмеження прав, свобод або законних інтересів цих осіб, пошкодження чи знищення їхнього майна або майна, що перебуває в їхньому віданні чи під охороною, або розголошення відомостей, які потерпілий чи його близькі родичі бажають зберегти в таємниці (вимагання), -

караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

2. Вимагання, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або службовою особою з використанням свого службового становища, або з погрозою вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, або з пошкодженням чи знищенням майна, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому, -

карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Сергій Онуляк

    Клоуни
  • Vlad Malinov

    Показуха.🤡тих кого потрібно затримувати,в нас ходят свобідно.🤡🤡🤡
  • Vitalik Prestash

    І ми бачили це
  • Ігор Мельник

    Майже як з Висоцького;-"вєчно в кожаних пєрчатках,чтоб нє дєлать отпєчатков,в заграничной іномаркє,не украінскій чєловєк...."
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up