Партнер рубрики Події

На "Канаді" поліція та спецслужби: за що затримали подружжя. Відео редакції "20 хвилин" (ОНОВЛЕНЕ)

На "Канаді" поліція та спецслужби: за що затримали подружжя. Відео редакції "20 хвилин" (ОНОВЛЕНЕ)
  • Працівники спецслужб у камуфляжі затримують водія іномарки на вулиці Вербицького. 
  • Редакція "20 хвилин" має унікальне відео з місця події. 

Правоохоронці затримали водія автомобіля "Мерседес" на вулиці Вербицького.

Там працює поліція та працівники спецпідрозділу "КОРД". 

Затриманого з піднятими догори руками вклали на дах авто. Довкола зібралося купа очевидців. Усім цікаво, що трапилося. 

Відео дня

У пресслужбі ГУНП в Тернопільській області повідомили, що затримали подружжя тернополян, котрі вимагали кошти за нерозголошення особистої інформації .

—  Оперативники підрозділу захисту інтересів суспільства і держави та спецпризначенці КОРДу затримали подружжя тернополян. Зловмисників взяли під час отримання ними частини суми, яку вимагали у потерпілого, —  повідомили правоохоронці.

За оперативною інформацією, двоє зловмисників вимагали п’ять тисяч американських доларів за нерозголошення особистої інформації, яка стосувалася потерпілого. Злочинну діяльність даних осіб поліцейські документували з початку січня. Сьогодні зловмисники прийшли забрати 4300 доларів, проте поліцейські завадили вимаганню. Вирішується питання про  затримання зловмисників  в порядку статті 208 КПК.

Відомості за даним фактом внесли до ЄРДР за частиною 2 статті 189 ККУ. Процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні здійснює місцева прокуратура.

 

Читайте також:

Гучне затримання на БАМі. Тернополянин скаржиться, що його скрутила поліція, бо голосно колядував 

Кого з чиновників Тернопільської ОДА затримали на хабарі? З власних джерел "20 хвилин" 

Довідка

Стаття 189. Вимагання

1. Вимога передачі чужого майна чи права на майно або вчинення будь-яких дій майнового характеру з погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами, обмеження прав, свобод або законних інтересів цих осіб, пошкодження чи знищення їхнього майна або майна, що перебуває в їхньому віданні чи під охороною, або розголошення відомостей, які потерпілий чи його близькі родичі бажають зберегти в таємниці (вимагання), -

караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

2. Вимагання, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або службовою особою з використанням свого службового становища, або з погрозою вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, або з пошкодженням чи знищенням майна, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому, -

карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Сергій Онуляк

    Клоуни
  • Vlad Malinov

    Показуха.🤡тих кого потрібно затримувати,в нас ходят свобідно.🤡🤡🤡
  • Vitalik Prestash

    І ми бачили це
  • Ігор Мельник

    Майже як з Висоцького;-"вєчно в кожаних пєрчатках,чтоб нє дєлать отпєчатков,в заграничной іномаркє,не украінскій чєловєк...."
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up