Партнер рубрики Події

На “Китайській стіні” у Тернополі з’явилась ілюмінація

На “Китайській стіні” у Тернополі з’явилась ілюмінація
  • На будинку за адресою С.Бандери, 96 встановили ілюмінацію, яка світиться цілу ніч.
  • Це 3D-освітлення, яке цього року прикрашало головну новорічну ялинку Тернополя.
  • Працює інсталяція щоденно.

Ілюмінацію встановили, як привітання для гостей та жителів міста.

Екран виробництва ПП "Ялинка України", вже кілька тижнів прикрашає один із в'їздів у Тернопіль, вітаючи гостей та викликаючи посмішки у перехожих, повідомили в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Жителі будинку кажуть, їм подобається, що їхній дім так прикрасили. Дехто з мешканців будинку взагалі не знав, що на стіні будинку з’явилась така ілюмінація.

 - Мені подобається, як на мене - це прикраса для міста, - каже мешканка будинку пані Галина.

Ілюмінація багатофункціональна, тому її можна використовувати не лише в якості окраси для новорічного дерева, але й у вигляді такого екрану. Він підключений до мережі вуличного освітлення, відповідно час початку та кінця роботи синхронізований із часом, коли вмикається та вимикається зовнішнє освітлення, зазнають у ЖКГ. 

Ймовірно, що працюватиме екран сезонно, оскільки не за горами підготовка до новорічно-різдвяних свят.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Юлія Зелененька

    Ні, не подобається!!! Бо живу навпроти, і ця ілюмінація світить та блимає цілу ніч!!! Вже куди тільки не звертались, і результату 0!

    Вова reply Юлія Зелененька

    Попробуйте в санстанцію.

    Юлія Зелененька reply Вова

    Дякую, спробуємо.
  • Anonymous

    Отже, на щорічний монтаж-демонтаж, електроенергію, яку це "диво" споживає гроші у казні громади міста Тернополя є, а на фінансування груп продовженого дня у школах - нема?
  • Вова

    Ви запитайте як спиться людям вікна яких виходять на цю ілюмінацію.

    Ната Лия reply Вова

    трохи постраждайте,заради краси)скоро зима,знімуть)

    Юлія Зелененька reply Ната Лия

    Серйозно? А чому це люди мають "трохи страждати"? І це не краса для мешканців будинку навпроти, це суцільний жах! Цілісіньку ніч блимання у вікна! На балконі можна книжку читати, це нормально?

    Ната Лия reply Юлія Зелененька

    звичайно,це ненормально!!!!але!!як нам всім подобоється дивитись на освітлені нічною ілюмінацією,европейські міста!!!ну? гарно ???а там теж люди живуть і ім блимає і світить!це недолік життя у містах)на селах значно спокійніше!

    Myhailo Povoroznyk reply Ната Лия

    Скажітьсвою адресу, я вам організую красу у вигляді світлового шоу по ваших вікнах, подивимось як вам буде цікаво)

    Ната Лия reply Myhailo Povoroznyk

    дякую))))я живу біля четвертоі школи))))світлового і шумового шоу мені хватає))ще більще....ну попробуйте!може організуйте)))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up