На Кременеччині від COVID-19 померла власниця мережі крамниць

На Кременеччині від COVID-19 померла власниця мережі крамниць

Жінка перебувала у реанімаційному відділенні у важкому стані. На жаль, врятувати її не вдалось.Чоловік також інфікований. Зараз він займається похоронами. Недугу підхопила й одна з продавчинь. 

68 – річна мешканка с. Старий Кокорів, що на Кременеччині, померла від коронавірусу у реанімаційному відділенні Кременецької райлікарні.

На Тернопільщині це вже 18 летальний випадок від COVID-19, у Кременецькому районі – четвертий. Ще недуга забрала життя трьох мешканців Почаєва. Про це повідомив голова районної ради Кременецького району Володимир Стефанський.

Про смерть жінки редакцію повідомили читачі. Головний лікар Кременецької райлікарні Павло Кісіль підтвердив інформацію про смерть пацієнтки. І повідомив, що вона перебувала у важкому стані у реанімаційному відділенні райлікарні. Медики робили все можливе, але, на жаль, врятувати її життя не вдалось.  

Відео дня

За нашою інформацією, жінку звали Ганною Іванівною. Читачі повідомили нам, що вона власниця мережі крамниць. Де інфікувалась – невідомо. Останнім часом ніде не виходила. До лікарні вже потрапила, коли COVID-19 підтвердили лабораторно. За нашою інформацією, інфікований на коронавірус і чоловік Ганни, який зараз займається організацією поховання, а також продавець магазину.

У селі, де проживала пані Галина, вже понад 10 хворих на коронавірус. У Кременецькому районі – майже 300.  

Редакція висловлює щирі співчуття родині, односельчанам, друзям і всім, хто зав покійну Ганну. Вічна їй пам’ять…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Сергій

    Почаївське відлуння
  • Алена Ковальчук

    От семьи погибшей,  выражаем благодарность Стефанському В. А., за то,  что не принял никакие меры .За  равнодушие и бесчеловечность. Не были приняты никакие действия по лечению и спасению человека.В больнице было холодно,  муж привез плед,  врачи не принесли болеющей,  а кинули под двери. С подтвержденной болезнью изначально брать в больницу не хотели,  а отправили домой,  и лишь только тогда,  когда стало совсем плохо,  положили в реанимацию. Мы вам благодарны,  что вы оставили дочь без мамы,  а внуков без любимой бабушки.
    Люди,  опомнитесь,  никто вас спасать не собирается,  даже кружку воды не подадут.Помощи не ждите,  вся надежда на себя. Сидите дома,  берегите себя и своих близких!!!

    Оксана Володимирівна reply Алена Ковальчук

    Чоловікові і продавцеві тільки вчора зробили тести ... А ще 9го поставили діагнози.  Багато хто жаліється на реанімаційне відділення.  Кажуть, що відношення,  як до собак. Тим більше на зарішній час. В Почаєві нема умов, але працівники людяні, не те , що тут ... Світла пам'ять,  Ганні Іванівні. Прийміть наші співчуття  :(

    Алена Ковальчук reply Оксана Володимирівна

    Спасибо большое. Здоровья вам и вашим близким!
  • Лилия Бульчак

    Царство небесне
  • Олеся

    Хто в Почаєві помер
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up