Партнер рубрики Події

На Монастирищині через підтоплення почали частково відселяти людей (ФОТО)

На Монастирищині через підтоплення почали частково відселяти людей (ФОТО)

У зв’язку з надмірними опадами на Заході України, в Монастириському районі спостерігається значний підйом води у р.Дністер.

У с.Коропець підтоплено сільгоспугіддя, а у с. Устя Зелене розпочався перелив води через дамбу, виникла реальна загроза підтоплень домогосподарств, повідомляє пресслужба управління ДСНС в Тернопільській області.
Місцевою комісією з ТЕБ та НС прийнято рішення про часткове відселення мешканців.

На місці працюють підрозділи ДСНС, Національної поліції та спеціалізованих служб цивільного захисту.

Відео дня

Інформація оновлюватиметься.

Читайте також Рятувальники попереджають про підйом рівня води у річках. Як діяти при загрозі підтоплення

Нагадаємо, як попереджали рятувальники, підйом рівня води в річках Тернопільщини триватиме до 25 червня.

Як повідомляють синоптики, дощі на Заході України йтимуть і завтра.

Читайте також Негода вирує: які наслідки на Тернопільщині від злив та чи готуватись до гіршого
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Vasyl Khanas

    Вибачаюсь друзі, але коли публікуєш "не рубайте дерева", "садіть дерева" це не має суспільного резонансу, а коли вже все вирубано, і "пізд.. підкрався випадково" всі публікують катаклізми, можливо пора міняти відношення??? Попереджувати проблему, а не боротись із її наслідками??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 На Фабричній зіштовхнулися дві Тесли та Тойота: є потерпілі 22:01 Чи можна святкувати та радіти під час війни: пояснює Митрополит Епіфаній 21:56 По всій Україні запроваджують аварійні відключення електроенергії 21:01 Як діти можуть отримати путівку на відпочинок через програму «єОздоровлення» Від читача 08:54 На Тернопіллі шукають роботу 176 осіб з інвалідністю. Роботодавці, які їх працевлаштують, отримають компенсації! 20:01 Третій рік війни, а в деяких лікарнях Тернополя і досі немає укриттів: «20 хвилин» перевірили 19:06 За хабар в доларах США працівник ТЦК відбувся штрафом. Чи залишається на посаді? 18:01 Медики Тернопільської обласної дитячої лікарні Алла Філюк та Світлана Євтушенко отримали почесні нагороди 17:27 Тернополянці загрожує до восьми років тюрми за крадіжки з супермаркетів 16:30 Скоро сім років з дня вбивства Іринки Мукоїди: розгляд справи у суді… почали спочатку 15:50 Вночі буде мороз: на Тернопільщині оголосили штормове попередження photo_camera 15:15 Напідпитку та без водійського посвідчення молодик їздив вулицями Тернополя в комендантську 14:35 Житель Чортківщини за 300 євро хотів відкупити товариша від поліцейських. Йому загрожує тюрма 14:02 Бізнесу не дали ні копійки, а жителі змушені чекати гроші на відновлення житла після обстрілів 13:20 Понад дев'ять тисяч осіб на Тернопільщині складатимуть НМТ. Кількість охочих зростає щороку 12:50 На Тернопільщині судитимуть лікаря ВЛК за те, що підробив діагноз військовозобов'язаному 12:11 «На щиті» повертається захисник з Тернополя Андрій Вовк 11:34 Чому на клумбах у Тернополі замість квітів – бур’яни photo_camera 10:57 Мешканець Заліщицької громади наловив риби у Дністрі на 70 тисяч 10:13 У Тернополі на місяць зупинили котельню. Де не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up