Партнер рубрики Події

На Привокзальному майдані зняли частину дорожнього покриття: тривають роботи по реконструкції площі

На Привокзальному майдані зняли частину дорожнього покриття: тривають роботи по реконструкції площі
  • На привокзальному майдані вже розпочались масштабні ремонтні роботи. Працює кілька десятків робітників та спецтехніка.
  • Робітники зняли частину асфальтового покриття. Значна частина майдану недоступна для транспорту та пішоходів.

Згідно з проєктом, реконструкція Привокзального майдану має завершитись до 1 грудня. На майдані вже демонтували частину МАФів. На площі буде нове дорожнє покриття, парковка, місця для під’їзду туристичного транспорту.  

Багато тернополян залишились задоволені, що площу відремонтують. Однак роботи значно обмежили рух транспорту. 

Відео дня

- Я вважаю, що це варто було зробити давно, – каже тернополянка Юлія. – У Львові дуже гарний вокзал. Я сподіваюся, що в наш буде не гірше. Коли турист виходить з дверей вокзалу - в нього складаться гарне перше враження про місто. 

Дехто переймається, щоб на новій площі було зручно паркуватися.

- Раніше тут було дуже важко припаркуватися, – каже водій таксі Олексій. – Для таксистів це була завжди проблема. Я сподіваюся, що тут буде хоча б зручний під’їзд. Зараз фактично неможливо заїхати через ремонт. Добре, що його хочуть зробити за два місяці.

Площу будуть відновлювати поступово, щоб не перекривати рух автотранспорту. Як розповів міський голова Сергій Надал, площа буде виконана в тому ж стилі, що і вулиця Чорновола. Облаштуть нове освітлення та зелені насадження. Всі гості міста зможуть бачити новий майдан, який матиме своє продовження у вигляді вулиці Чорновола.  

А що ви думаєте про реконструкцію Привокзального майдану? Діліться своїми думками у коментарях! 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • David Starr

    Головне - таксистів потім вигнати з під вокзалу.
  • Терен

    Бруківочка!!!! Бруківочка від Надала! Чувачок на безбідну старість собі заробляє і все за наш рахунок.
    Ну от, блін, покриття на Привокзальній то найбільша проблема в місті? Що там було не так?

    MrGangstarM reply Терен

    На парковочних місцях ще норм, а от на заїзді трампліни добрячі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up