Партнер рубрики Події

На "Східному" капітально ремонтують тротуар

На "Східному" капітально ремонтують тротуар

Капітальні ремонти у Тернополі тривають. Зокрема минулого тижня у місті розпочався ремонт тротуару на вулиці Лесі Українки.

Умовно тротуар поділений на дві частини: ділянка від виїзду будинку №17 до виїзду між будинками №13 та №15 на вулиці Лесі Українки з влаштуванням контейнерного майданчика та частина від виїзду з будинку №17 на вулиці Лесі Українки до дитячої поліклініки біля магазину «Меблі».

На цій ділянці підрядники демонтували верхній шар асфальтобетонного покриття та замощують щебенем для проведення подальших робіт.

Нагадаємо, нещодавно завершилися роботи з ремонту тротуарів з влаштуванням нових бордюрів на вул. Новий Світ, вул. Глиняній, вул. Князя Острозького (в районі Філармонії), вул. Лозовецькій, вул. Танцорова, вул. С.Качали, вул. Макаренка (в районі ЗОСШ №9), вул. Карпенка від буд. №5 до буд. №15, вул. Дубовецькій, вул. Бережанській з влаштуванням системи водовідведення та від заїзду вул. Гребінки в сторону мосту через залізничну колію на вул. Микулинецькій.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up