Партнер рубрики Події

На Театралці біля ялинки знову заллють ковзанку та привезуть атракціони з Європи

На Театралці біля ялинки знову заллють ковзанку та привезуть атракціони з Європи

Вона відрізнятиметься від тієї, що була торік - буде довшою та вужчою, а залити її планують не на бруківці, а на сніговій подушці. 

 

Встановлять її не навпроти Театрального майдану, а збоку, ближче до «Кози».  

А от скільки коштуватиме цьогоріч покататися на ковзанах біля головної ялинки міста ініціатор Тарас Ковальчук поки не знає. Каже, це залежатиме від погоди та витрат. 

Нагадаємо, минулого року вартість одного сеансу була 20 грн, оренда ковзанів - 30 грн, послуги інструктора - 50 грн. Організатори кажуть, що минулого року ковзанка окупилась та навіть була прибутковою. 

Відео дня

- Цьогоріч "Зимове містечко" плануємо відкривати з 15 грудня, - розповідає директор Теристично-інформаційного центру Тарас Ковальчук. - До того часу встановимо торгові точки та декорації, і будемо чекати морозної погоди, щоб встановити ковзанку. Також ми домовились, щоб в нам привезли атракціони з Європи - вони будуть для різних вікових груп. Льодова арена буде довша і вужча, ніж минулого року, і буде використана вдосконалена технологія. Зокрема воду заливатимуть на снігову подушку, тобто пресований сніг.  Вартість сеансу буде залежати від затрат - якщо буде сніжна погода, то проблем не буде. Якщо буде тепло, то сніг доведеться брати з снігової пушки і привозити. Також ми ведемо переговори, щоб наступного року ковзанка була з заморозкою і працювала незалежно від погодніх умов. 

Також організатори "Зимового містечка" планують створити ще одну локацію біля Єлисейських полів в парку Шевченка, однак наразі це лише наміри.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Якщо комусь не подобається - зробіть краще ;) Спеціалісти.

    На озері є ковзанка з лунками, вмерзлими гілками, довжелезними тріщинами у льоді та іншими "приємними" несподіванками. Там "заднім ходом"  на шаленій швидкості катаються підігріті алкоголем підлітки та шукають пригод маргінальні особистості, крім того, є вирогідність топати додому в ковзанах. Але бруківку збережете ! Бруківка - НАШЕ ВСЕ!
  • Анонім

    Бачили дуже гарну ковзанку на площі м.Берегове, Закарпаття. Охолоджується, не залежить від погоди, чистять спеціальною машиною. Дуже-дуже гарно. Однак, місту цю ковзанку із обладнанням подарувала сусідня держава.

    Наша ковзанка організована за кошти наших підприємців, які ризикнули та вклали гроші в НАШЕ місто, а не поїхали працювати на сусідні держави. Дякую, хлопці.
  • Анонім

    Минулого року каталися на своїх ковзанах майже кожного вечора. Дякуємо організаторам та хлопцям, які там працювали за ковзанку!

    Навесні слідів пошкоджень бруківки ковзанкою чомусь не побачила. Напевно краще, щоб трактором шкрябали биті пляшки з-під шампанського з 1 по 19 січня, місця мало "доїжджаючім". Накрутяться на Клоуні, а потім олівьє "розкладають" навколо ялинки. Так вам подобається більше, ніж ковзанка?
  • бурундук

    ммммм нові технології в дії... воду на сніг? а не легше просто щось підстелити, щоб бруківка не псувалась від надмірної вологи?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up