Партнер рубрики Події

На Театральному майдані буде півмарафон. Запрошують і дорослих, і малих

На Театральному майдані буде півмарафон. Запрошують і дорослих, і малих

Перший півмарафон Ternopil Half Marathon "Grand lake" 2017 відбудеться 18 червня. На нього з’їдуться спортсмени з різних регіонів України. Тернополяни також можуть взяти участь. 

Стартуватимуть та фінішуватимуть учасники півмарафону будуть на Театральному майдані. А пробігти їм потрібно буде 21 км. Організатори заходу підготували і фанові дистанції - 10 та 5 км для усіх бажаючих. На забіг уже зареєструвалось більше 50-ти учасників на дистанцію 21 км, близько 15-ти на 10 км та кілька учасників на 5. 

– Ми хочемо залучити до цього заходу цілі сім’ї, - розповідає координатор заходу Роман Задорожний. - Ми організуємо дитячі забіги на 100, 500 та 1000 метрів для різного віку дітей. Участь зможуть взяти діти до 14-ти років.

Для участі у півмарафоні потрібно попередньо зареєструватися. Організатори наголошують на тому, що кожен забіг має ліміти – наразі це 200 учасників на кожну дистанцію. Вимоги до спортсменів – повноліття для дистанцій 21 та 10 км та медична довідка для довгої дистанції. 

Відео дня

Маршрут забігу проходитиме набережною ставу. Організатори попереджають учасників з інших міст, що це не буде класичний марафон, де тільки рівнина і асфальт. Щоб учасники півмарафону могли відпочити, на Театральному майдані облаштують великі намети та місця, щоб сховатись від сонця. Кожен учасник, який зареєструється і фінішує на дорослій дистанції, обов’язково отримає пам’ятну медаль. Діти, які бігтимуть у своїх забігах теж отримають медалі. Ще організатори планують разом з рестораторами та готельєрами зробити знижки для гостей на поселення та харчування. І облаштувати на Театральному майдані передстартову зона для учасників, місця для переодягання, камери схову для речей.

Довідка 
Детальнішу інформацію та посилання для попередньої реєстрації можна дізнатися на офіційній сторінці півмарафону у соцмережі Facebook Ternopil Half Marathon. 
Детальніша інформація за номер - 067-351-26-37 Роман.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up