Партнер рубрики Події

На Театральному майдані Тернополя встановили головну ялинку міста: який вигляд має

На Театральному майдані Тернополя встановили головну ялинку міста: який вигляд має

У Тернополі уже встановили головну ялинку міста. Дивіться, який вигляд вона має!

Новорічну ялинку почали встановлювати 30 листопада. Станом на 3 грудня, робітники встановили каркас, штучну хвою та огорожу навколо. Залишилось прикрасити її іграшками та ілюмінацєю. 

Відео дня

Як запевнили у міській раді, кошти на встановлення ялинки з міського бюджету не витрачали. Сама ялинка, іграшки та ілюмінація залишились з минулих років. Вартість електроенергії оплатять меценати. Минулі роки за півтора місяці це обходилось приблизно у 8000 гривень. 

На ялинці також з'являться і деякі нові іграшки, які виготовлили учні місцевих шкіл та усі бажаючі тернополяни. За результатами виставки, яка діє в Українському домі, визначать переможців, роботи яких прикрасять головну ялинку Тернополя.

До слова, тернополяни по-різному ставляться до рішення встановити новорічну ялинку цього року. Дехто вважає, що не можна позбавляти дітей свята, а дехто ж впевнений, що святкування під час війни недоречні, до того ж, біля ялинки будуть скупчення людей. 

Також щосуботи з 12:00 біля ялинки усі охочі можуть долучитися до плетіння маскувальних сіток для наших військових. 

Нагадаємо, минулого року головну новорічну ялинку на площі не встановлювали, натомість прикрасили живу ялинку на Майдані волі біля пам'ятника Данилові Галицькому. 

Читайте також: 

Новорічній ялинці в Тернополі бути: чим прикрашатимуть та коли планують відкриття

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (241)
  • Петро Беріт

    Минулого року - світломаскування, в квартирах світло не можна було вмикати! Освітлення міста вимкнене, вивіски магазинів теж. Цього року - давайте йолку!
    Де логіка в цього лисого мудака, хз.
  • myvova83

    Ого як всім в один момент відкрилися очі на Серйожу)) так ви ж за нього голосували, бо краде, але щось робе) зараз же той самий випадок
  • Люба Хиж

    Сволочі ненаситні 💰💰 гроші не мають де  тратити!!!? Ганьба Надалу і владі Тернополя!! Родини і матері плачуть а владаі ялинки захотілося безсовісні!!!??
  • Читач09

    Клоуни війна але не для всіх.

keyboard_arrow_up