Партнер рубрики Події

На Теребовлянщині створили добровільну пожежну команду

На Теребовлянщині створили добровільну пожежну команду
  • 25 травня доброволці вже заступили на чергування в селі Лошнів, що в Теребовлянській громаді.
  • Бажаємо їм гарної зміни, а місцевих жителів закликаємо бути обачними і не бавитися з вогнем.

Лошнівська добровільна пожежна команда складається з небайдужих громадян, які вирішили зробити свій внесок у безпеку громади. Про це повідомляють на офіційній сторінці Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області.

Відео дня

Команда підсилить 12-у державну пожежно-рятувальну частину, що функціонує на території Теребовлянської громади. І буде обслуговувати такі села, як Лошнів, Сущин й Остальці, де проживають понад 2000 людей.

Добровольці отримали формений одяг, спеціальне обладнання та спорядження, а також пожежний автомобіль. Ці хлопці будуть першими помічниками професійних рятувальників. Людьми, які готові кинути всі свої справи на час виклику, аби врятувати чиєсь життя, або вберегти майно від пожежі.

— Ця подія – є позитивним прикладом свідомого ставлення до питань пожежної та техногенної безпеки громади. Адже боєздатна добровільна пожежна команда це інвестиція у безпеку району, у десятки врятованих життів та збережене від вогню майно, — наголошують у ДСНС Тернопільської області.

Загалом у межах Теребовлянської громади, окрім підрозділу ДСНС, безпеку мешканців додатково забезпечують ще два пожежних формування, створених органами місцевого самоврядування.

Читайте також:

До пошуків зниклого жителя Целіїв, ща на Чортківщині, залучили рятувальників

Через посушливу погоду на Тернопільщині прогнозують пожежну небезпеку найвищого класу

Перша група рятувальників Тернопільщини завершила курси з керування дронами

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up