Партнер рубрики Події

На Тернопільщині бджоли на смерть закусали чоловіка

На Тернопільщині бджоли  на смерть закусали чоловіка

Рій бджіл накинувся на 37-річного чоловіка зі Збаражини. Укуси стали для нього смертельними.
 

Летальний випадок трапився селі Бодаки, що на Збаражчинні. На краянина напав рій бджіл, в результаті отриманих укусів він помер.

Медикам, які виїжджали на місце події врятували чоловіка не вдалося. Вони констатували смерть 37-річного місцевого жителя, яка наступила через алергічну реакцію. 

Відомості про подію поліцейські внесли в ЄРДР за ч.1 ст. 115 ККУ.

Відео дня

Правоохоронці наголошують краянам, у разі виявлення небезпечних гнізд та роїв необхідно негайно звернутися до рятувальників, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Читайте також: Кліщі вийшли на "полювання": як вберегтися та що робити, якщо кліщ присмоктався

Перша допомога приукусі бджоли

Допомогти людині, яка потерпає після укусу оси, бджоли чи шершня, коли поряд немає медичної установи, потрібно так: покласти в горизонтальне положення й обов’язково заспокоїти, тому що буває, людина переживає стрес, не може заспокоїтися.

Потім намагайтеся витягнути жало так, щоб не натискати нігтем на шкіру (аби торбинка з отрутою не луснула). На уражене місце покладіть лід чи змочену в холодній воді ганчірку, – тобто будь-який холод – це зменшить набряк.

А далі намагайтеся дістатися медустанови.

Як розпізнати небезпечний укус комахи і правильно на нього зреагувати - поради дерматолога

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Леся Мединська

    Люди дивні.
    Ви думаєте фото робили в той час ,коли людину кусати бджоли???
    Фото просто для привернення уваги !!!!
    Було би дивним ,якби кусаючого чоловіка хтось фотографував .
  • Людмила Лукасевич

    А на фото більше схожі на оси
  • Анатолій Сорожкевич

    Скажу відверто, писаки ви ще ті. Рій бджіл напав напав на чоловіка, а на фото шершні, які напали на бджіл. Тре було ще крокодилів з антилопами там приліпити. Ніколи не чув, щоб рій бджіл нападав на людей. Друге питання, коли чоловік сам поліз до бджіл і отримав таку кількість укусів, від яких помер.
  • Вячеслав Войцехівський

    Не вже це бджоли ?????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up