На Тернопільщині двоє комунальників впали із 10-метрової висоти під час обрізання дерев. Один із них помер в лікарні

На Тернопільщині двоє комунальників впали із 10-метрової висоти під час обрізання дерев. Один із них помер в лікарні
  • Нещасний випадок трапився 14 лютого у селі Красівка Тернопільського району. Двоє чоловіків віком 29 та 34 роки, які обрізали дерева на висоті 10 метрів, впали з люльки підйомника. Та обірвалась, коли вони проводили роботи.
  • До лікарні потерпілих доправили у важкому стані.

- На гарячу лінію "103" виклик надійшов о 10.51 у с. Красівка Тернопільського району, - повідомляє заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак. - При виконанні висотних робіт із обрізки дерев, обірвалась люлька підйомника і двоє людей впали із висоти 10 метрів. 

Чоловіків віком 29 та 34 роки госпіталізували до лікарні з діагозами: падіння з висоти, політравма, черепно-мозкові травми  та травми грудної клітини транспортували до реанімаційного відділення Тернопільської лікарні швидкої допомоги. Стан одного потерпілого розцінюють як середньої важкості, іншого -  важкий. 

- До поліції повідомлення про даний випадок надійшло від лікарів, - повідомляє начальник відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області Сергій Крета. -  За даною справою порушено кримінальне првадження у Тернопільському районі за ст. 271 ч. 1 " Порушення вимог законодавства про охорону праці". 

Відео дня

Власне розслідування проведеде і Управління держпраці у Тернопільській області.

- Нами ініційовано розслідування даної ситуації, нами створено комісію, яка буде вивчати усі деталі випадку , - коментує перший заступник начальника управління Володимир Гузенков. - За результатами розслідування буде зроблено висновки чи було це пов'язано із виробництвом, хто давав вказівку на роботи, чи були документи оформлені на роботи та хто за них відповідає.

Службове розслідування, відповідно до законодавства, триватиме 10 робочих днів. 

Як стало відомо згодом, один із потерпілих 15 лютого помер у Тернопільській лікарні швидкої допомоги. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олена

    А де правила по техніці безпеки? Страхувальні паски цікаво чи техніка підйомна була справна я сама працювала на такій висоті знаю що це таке. Співчуваю рідним.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up