На Тернопільщині молодий чоловік помер на зупинці громадського транспорту

На Тернопільщині молодий чоловік помер на зупинці громадського  транспорту

Дві смерті за добу зареєстрували працівники поліції на Тернопільщині.

Про чоловіка без ознак життя в поліцію Збаражчини повідомили перехожі. Невідомий лежав на зупинці громадського транспорту, що на Добривідському перехресті. На місце події виїжджала бригада швидкої допомоги та поліція, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

При огляді тіла медики констатували смерть. Як стало відомо, померлий - житель Збаразького району, 1986 року народження. Чоловік зловживав алкоголем та вів антигромадський спосіб життя.

Слідів насильницької смерті на тілі не виявили, а причина смерті буде відома лише після проведення судово-медичної експертизи.

Відео дня

А про смерть іншого чоловіка у Заліщицькому районі на лінію"102" повідомив сімейний лікар. У літній кухні сусіди виявили тіло господаря, 1961 року народження. Попередня причина смерті - отруєння чадним газом, оскільки будинок був весь в диму.

Як з'ясувалося згодом, загиблий - інвалід 2 групи. Проживав у будинку сам. Опалював помешкання дровами. Пічка знаходилася за кілька сантиметрів від ліжка і як результат - від грубки загорілася ковдра і виникла пожежа.

При попередньому огляді тіла, слідів насилля експерт не виявив. Причина смерті буде встановлена після розтину.

Обидва факти правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 115 частина 1 ККУ. 

Читайте також На "Канаді" медики 40 хвилин реанімували 38-річного чоловіка. Але він помер
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up