На Тернопільщині молодого чоловіка насмерть засипало цеглою

На Тернопільщині молодого чоловіка насмерть засипало цеглою

Два нещасних випадки на виробництві зареєстрували правоохоронці за минулу добу на Тернопільщині.

Частина стіни впала на двох чоловіків в Заліщицькому районі 22 січня близько 13:00. Один встиг відскочити, а іншому це не вдалося.

31-річний житель Івано-Франківської області опинився під кількома тоннами цегли. Люди, які були поруч, витягнули з-під завалів потерпілого, але врятувати його не вдалося, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

За словами правоохоронців, чоловіки зайшли в складське приміщення на території колгоспного підприємства. Напередодні там тривали роботи по ремонту даху. Частину даху зняли і одна зі стін не була закріплена і в якийсь момент вона впала.

Відео дня

Працівники поліції з'ясовують, що загиблий робив на території приватного підприємства, чи залучали його для проведення будівельних робіт і якщо так, то на яких підставах.

Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 272 частина 2 ККУ - Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо воно спричинило загибель людей.

Ще одну травму на виробництві того ж дня зареєстрували в журналі Єдиного обліку правоохоронці. На лінію "102" Козівського відділення поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря про те, що до них за меддопомогою звернувся тернополянин, 1958 року народження. У потерпілого закритий перелом стегна. Травму чоловік отримав на робочому місці.

Він разом з співробітниками переносив електрощитову. Проте зачепився, впав, а металева конструкція травмувала йому ногу. Чоловік офіційно працевлаштований. Дані матеріали правоохоронці передали на розгляд в управління держпраці.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up