Партнер рубрики Події

На Тернопільщині оголосили надзвичайну та високу пожежну небезпеку

На Тернопільщині оголосили надзвичайну та високу пожежну небезпеку
  • На Тернопільщині підвищилася небезпека виникнення лісових пожеж.
  • Відвідування лісів у період високої пожежної небезпеки в Тернопільській області заборонене.

Прогноз пожежної небезпеки на 10 та 11 квітня повідомили в Тернопільському обласному центрі з гідрометеорології.

— У лісах та інших природних об’єктах у центральній та західній частинах області надзвичайна пожежна небезпека 5-го класу, на решті території – висока пожежна небезпека 4-го класу, — йдеться у повідомленні.

Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження лісових пожеж, при наявності джерел займання (відкритого вогню).

Відео дня

На зображенні може бути: карта та текст «ПРОГНОЗ ПОЖЕЖНОй НЕбЕЗПЕКИ по ТЕРНОПΙЛЬСЬКЫЙ ОБЛАСТИ на 10 кв.тня Кременець Терноп.ль Бережани УМОВН КЛАСИ ПОЖЕЖНОЙ НебЕЗПЕКИ Чорткив ВИДСУТНЯ ПОЖЕЖнА НЕБЕЗПЕКА МАЛА ПОЖЕЖНА НЕбЕЗПЕкА СЕРЕДНЯ ПОЖЕЖНА НебЕЗПЕкА ВИСОКА ПОЖЕжнА НЕБЕЗПЕКА НАДЗВИЧАЙНА ПОЖЕЖНА нЕбеЗПЕкА ТРИВАЛА НАДЗВИЧАЙНА ПОЖЕЖнА НЕбЕЗпЕКА (>20000) Тернопильський цГМ»

 

На зображенні може бути: карта та текст

12 – 13 квітня в лісах та інших природних об’єктах області надзвичайна пожежна небезпека 5-го класу.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, що з настанням пожежної небезпеки 4 класу і вище на Тернопільщині заборонено заходити чи заїжджати в ліси.

Відповідно до розпорядження начальника Тернопільської обласної військової адміністрації від 27 лютого 2024 у період високої пожежної небезпеки протягом 2024 року (при встановленні IV і вище класу пожежної небезпеки за умовами погоди) заборонено відвідування лісів населенням і в’їзд до лісів (крім транзитних шляхів) механічних транспортних засобів та інших механізмів, за винятком тих, що використовуються для потреб лісового та мисливського господарства, забезпечення оборони, громадської безпеки і порядку, транспортних засобів державних природоохоронних служб і правоохоронних органів при виконанні службових обов’язків, пожежних машин та іншої техніки для гасіння пожеж, йшлося у повідомленні ДСНС.

 

Читайте також:

На Тернопільщині заборонили відвідування лісів у період високої пожежної небезпеки

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Pavel Akiev

    Чівобля? Надзвичайна і висока: Шо краще? Ну ви самі перечитуєте, що пишете? ХТО ВАШ ВЧИТЕЛЬ І ВИКЛАДАЧ УКР.МОВИ? Чи ви для кацапів вишукуєте Громадян України?

keyboard_arrow_up