На Тернопільщині підлітки ризикували життям заради селфі

На Тернопільщині підлітки ризикували життям заради селфі
  • У  Монастириськах підлітки знайшли небезпечну розвагу: вони фотографувались на телевежі, про це у соцмережі Facebook повідомила Ірина Ванат.
  • Журналістка “20 хвилин” дізнавалась, чому у підлітків є залежність від селфі і як з цим боротися. 

За словами Ірини Ванат, кілька дітей знайшли собі небезпечну розвагу, а саме - селфі на телевежі державного Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення у Монастириськах. 

- Шановні батьки, коли у ваших дітей повні очі радості та щастя, це ще не означає, що все це “щастя” може закінчитись для них “хеппі -ендом” і для ваших родин, - пише у пості жінка. - У Тернополі, минулого тижня відбувся подібний випадок, де діти птрапили під радіаційне опромінення, наслідки нам невідомі, але ми всі розуміємо, що радості буде мало. Тому не кожне селфі варте здоров’я вашої дитини, і кожна секунда необдуманого вчинку буде вам коштувати біди на все життя, і ціна буде дуже високою.

Відео дня

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУНП в Тернопільській області Петро Тихович, на жаль, схожі випадки відбуваються часто. 

- Підлітки у погоні за гарними кадрами зовсім забувають про безпеку, тому їм потрібно постійно це пояснювати, - каже пан Тихович. - Найнебезпечніше місце у нас в місті - це тернопільське депо. Там часто підлітки лазять по вагонах, що під напругою. Два чи три роки тому там навіть був трагічний випадок. 

А також, як додав пан Тихович, дуже часто підлітки полюбляють лазити по дахах багатоповерхівок, що не менш небезпечно. 

Як пояснила журналістці “20 хвилин” психолог Ірина Горніцька, підлітки часто хочуть привернути на себе увагу таким чином. 

- З підлітками неможливо вводити правила, бо вони все будуть роботи на зло, - каже пані Горніцька. - Потрібно їм пояснювати про цінність їх життя, про те, що ви, батьки, за них дуже хвилюєтеся. Але у жодному випадку не потрібно кричати. 

Як зазначає психолог, треба нагадувати, що ви поруч і постійно спілкуватись. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Якщо то робоча телевежа то яйця вони собі добре підсмажили високочастотним випромінюванням .Тепер х...його знає чи будуть потомство мати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up