Партнер рубрики Події

На Тернопільщині стартував вишкільний наметовий табір «Лисоня»

На Тернопільщині стартував вишкільний наметовий табір «Лисоня»

З 11 по 17 серпня триватиме вишкільний наметовий табір «Лисоня» ім. Івана Гавдиди.

«Лисоня» ім. Івана Гавдиди - вишкільний наметовий табір, на якому ти можеш випробувати себе, розширити свій кругозір, загартувати тіло і дух. В умовах сучасної російсько-української війни, кожен має знати, як протидіяти ворогу на своєму фронті боротьби. Якщо тебе цікавить саморозвиток; ти прагнеш знайти нових друзів; набратися досвіду та бути свідомим громадянином, який знає, як відстояти свої інтереси, тоді “Лисоня” - це саме те, що тобі потрібно! Адже вже кілька десятиліть поспіль табір збирає велику кількість однодумців з всієї країни на Тернопільщині.

На учасників чекають фізичні випробування, лекції на теми українського націоналізму, причин війни, громадської активності, а також дружня атмосфера табору. Кожен день наповнений активною програмою, після якої кожен з учасників стане витривалішим, свідомішим і впевненішим, ніж був вчора. Захід орієнтований на молодь, яка хоче вдосконалюватись і готова працювати над собою, щоб вже сьогодні бути патріотом в дії, а не на словах.

«Лисоня» - табір вишкільного характеру, тож відпочинку очікувати варто.

Відео дня

Коли: 11-17 серпня.

Вік учасників 18-24 років.

Як проходив табір минулих років, дивіться у відео:

До слова, вишкільний табір - це місце, де ти можеш знайти справжніх друзів та побратимів, або ж самому стати ним. А якщо ти вже їдеш сюди із своїм другом, то це чудова нагода перевірити вашу дружбу та зміцнити її.

Читайте також: У Бережанах вандал забруднив територію поблизу меморіалу на горі Лисоня (ФОТО). Як покарали?

Перелік культурних заходів у серпні: куди піти та що подивитися (РОЗКЛАД)

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up