Партнер рубрики Події

На Тернопільщині створять новий індустріальний парк

На Тернопільщині створять новий індустріальний парк

Новий індустріальний парк «BORSCHIV» спеціалізуватиметься на глибокій переробці сільгосппродукції.

На Тернопільщині створять новий індустріальний парк «BORSCHIV». Він спеціалізуватиметься на глибокій переробці сільгосппродукції.

Про це повідомили в Міністерстві економіки.

Уряд ухвалив рішення про його включення до Реєстру індустріальних (промислових) парків.

Відео дня

Парк матиме площу 30 га. Передбачається, що там працюватимуть підприємства з виробництва:

  • м’ясних та молочних продуктів;
  • борошна і круп, олії, білкових сумішей, борошняних продуктів, напівфабрикатів (в т.ч. хлібобулочних напівфабрикатів тривалого зберігання);
  • виробництва плодово-ягідної продукції (підприємства займатимуться також переробкою та фасуванням овочів, фруктів, ягід).
  • На території парку здійснюватиметься переробка лікарських трав. Продукція такого виробництва надалі використовується в фармацевтичній, парфумерно-косметичній, харчовій, лікеро-горілчаній промисловості.
  • Також учасниками парку будуть підприємства, що спеціалізуються на виробництві будівельних матеріалів, виробів з гіпсу, гіпсокартону, будівельних сумішей, виготовлення виробів з дерева, меблів тощо.

Розвиток виробництва на базі індустріальних парків є важливою складовою економічної політики Зроблено в Україні, йдеться у повідомленні Мінекономіки.

На зображенні може бути: текст «ក 电早安 Borshchiv INDUSTRIAL PARK Ще оДин ндустральний парк включено дО Реестру Новий ндустральний парк «BORSCHIV> ЩО на Тернопильщин., спешализуватиметься на глибокий переробцй сильгосппродукий MIHICTEPCTBO ЕКОНОМИКИ УКРАТНИ ЗРОБЛЕНО в ВУКΡАЙН»

Нагадаємо, раніше журналісти «20 хвилин» розповідали історії трьох релокованих бізнесів, які успішно працюють на Тернопільщині.

 

Читайте також:

Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up