Партнер рубрики Події

На Тернопільщині тепер перевірятимуть автомобілі з іноземною та іногородньою реєстрацією

На Тернопільщині тепер перевірятимуть автомобілі з іноземною та іногородньою реєстрацією

28 листопада введуть воєнний стан у 10 областях. Тернопільщина до цього переліку не ввійшла. Однак посилені патрулювання правоохоронців у нашому регіоні таки будуть.

Як розповів начальник сектору зв'язків з громадськістю Головного управління нацполіції в Тернопільській області Сергій Крета, уже затвердили графік чергування поліцейських. До патрулювання щоденно залучатимуть не менше 30% особового складу – не лише працівників управління поліції, а й національної гвардії.

- Також будемо здійснювати посилені патрулювання в нічний час, це будуть не тільки піші, а й автомобільні чергування, - продовжує він. – Під особливий контроль правоохоронці беруть всі стратегічно важливі об'єкти – державні адміністрації, військові частини та інші.

При в'їзді та виїзді з Тернопільщини правоохоронці приділятимуть особливу увагу автомобілям з іноземною чи іногородньою реєстрацією (особливо – російською).

Відео дня

- Блокпостів на перетині областей не буде. Якщо водій порушує правила дорожнього руху, чи за зовнішніми ознаками автомобіль викликає сумнів, працівник поліції може його спинити для перевірки документів та з'ясування  мети візиту, - уточнює Сергій Крета.

До охорони громадського порядку в областях, де введений воєнний стан, тернопільських правоохоронців поки що не залучають.

Крім посилених патрулювань на вулицях, інших кардинальних дій в регіоні вживати не збираються, повідомили в службі Тернопільської облдержадміністрації. Попри те, що майже півкраїни житимуть за вимогами воєнного стану, на Тернопільщині продовжать проводити культурно-масові- заходи. Концерти ніхто відміняти не збирається, підтвердили в ОДА та міській раді.

Нагадаємо, що за впровадження воєнного стану проголосували 276 народних обранців о 21.30 26 листопада. Після понад двогодинних дебатів (0 21.20) на трибуні Верховної Ради України з'явився Президент України Петро Порошенко із пропозицією запровадити воєнний стан на території областей, які межують із Російською Федерацією та Придністров'ям. Триватиме він 30 днів. Воєнний стан введуть у Вінницькій, Луганській, Донецькій, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Херсонській областях, а також у внутрішніх водах азово-керченської акваторії.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (46)
  • Штейнберг Ахіл

    В коментах на Тернопільскій газетівці середнього пошибу

    русссссскіє тролі ---це добре

    Це окремий вид двоногої худоби - в житті не зустрінеш , а в каментах насрано.

    Ще є один підвид цікавий для спостереження *Порохобот аваківський* - в житті можна зустріти , але ходять групами бо сцикуни , в каментах - агресивні. Неосвічений, невихований, 300років генно-модифікований організм, зверніть увагу найвищий рівень дресури і підлеглості - пише українською з западенським акцентом.
  • Яна Телевяк

    Перестаньте створювати паніку і розповсюджувати плітки !!! Робите лише гірше , і накручуєте людей на злість і злобу до всього !
  • Хохлозавр

    Украина - административно-территориальное недоразумение, существовавшее в Восточной Европе в период с 1991 по 2014 год.
  • Штейнберг Ахіл

    Не  рухайте то гівно- Anonymous,

    воно хвореньке , якесь недоколихане,  чи в менти на службу не взяли - хз ,

    Сука якась не зачинила двері в психушці.

    ЛЮДИ хочуть порядку  а ВОНО морду в асфальт,

    ЛЮДИ хочуть закону а воно комендантський час з "отстрелом"

    З таким бидлом вступати в полеміку , себе не поважати

    терен reply Штейнберг Ахіл

    Розумію, що з ідіотами дискутувати, то марна справа, але маю лише одне питання - "ЛЮДИ хочуть порядку" це як? Десь йде війна, в країні воєнний стан, гинуть люди, але мене не чіпайте? Мені пох ПДР, їзджу на чому хочу і як хочу, але мене не чіпайте? І взагалі, нехай всі виконують закони і правила, але мене то не стосується? Ідіоте, мордою об асфальт, це коли ти, придурку, не зупиняєшся, не пред*являєш документи, а починаєш цирк розігрувати, от тоді, май на увазі, і буде твоя морда на асфальті. Не віриш? А ти попробуй.  Тебе ж ідіота попереджають, але що поробиш, тут дійсно, якась сука двері в дурдомі не закрила, он скільки вас понабігало.
    Порядку воно падло хоче. Та не порядку, а халяви і безкарності для себе, от що тебе, гнидо, цікавить.
    До речі. коли ту бляху брало, про закони, порядок не думало? Ні? Хитрило, брехало, а тепер он кордони падли перекривають, бо то ж таке солодке слово ХАЛЯВА. От і весь твій порядок. Ти, падло, просто в обидві штанки сциш, що зупинять, заберуть, оштрафують, та ще й накопають. Тому і скавчиш тут.

    Victor reply терен

    До терена.із за таких сук ,як ти,в нас немає правової Держави.

    Терен reply Victor

    От блін, скільки разів собі кажу, не варто з ідіотами в дискусію вступати...

    Наталія reply Штейнберг Ахіл

    І ще тут його співробітник Искра!

    Наталія reply Штейнберг Ахіл

    Дякуємо .Ми це знаємо це з Східної України !!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up