Партнер рубрики Події

На Тернопільщині у власній хаті загинув чоловік. Поліцейські назвали попередню причину смерті

На Тернопільщині у власній хаті загинув чоловік. Поліцейські назвали попередню причину смерті

Нещастя трапилося в Чортківському районі.

20 січня о 12:07 на номер екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Маркова Монастириської громади Чортківського району, повідомляє пресслужба управління ДСНС в Тернопільській області.

На місці пожежі виявлено тіло власника помешкання, 1952 року народження.

Внаслідок пожежі знищено одне вікно, одні двері, ліжко, телевізор та речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни та стеля на площі 21 м кв.

Відео дня

Пожежу о 13:20 ліквідовано черговим караулом 19-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Поліцейські уже назвали попередню причину смерті чоловіка. Як повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області, куріння в ліжку - попередня причина смерті чоловіка. 20 січня на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що на Чортківщині в будинку рятувальники виявили обгоріле тіло господаря. Потерпілий - місцевий мешканець, 1952 року народження.

Сусіди кажуть, що за життя він зловживав алкоголем. Близько опівдня люди побачили, що з вікон йде дим і викликали пожежників. Коли рятувальники загасили пожежу, то в будинку на ліжку побачили тіло чоловіка.

Він, ймовірно, заснув з сигаретою. На тілі потерпілого експерт слідів насильницької смерті не виявив. Даний факт внесений в ЄРДР згідно із статтею 115 ККУ з поміткою "нещасний випадок". 

Читайте також Шкідлива звичка стала причиною трагедії: на Тернопільщині на місці пожежі виявили тіло чоловіка

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up