Партнер рубрики Події

На Тернопільщині з криниці тече гаряча вода. Господар мало не ошпарив руку

На Тернопільщині з криниці тече гаряча вода. Господар мало не ошпарив руку

Гаряче джерело з температурою близько 60 градусів несподівано забило в селі Чернихів Зборівського району кілька днів тому. Воду вже досліджують екологи.

Дивина сталась на подвір’ї Василя Прокопіва. На днях чоловік пішов набрати воду з криниці і мало не ошпарив руку. Проте, вода  у навколишніх криницях залишилась звичної температури.

- Температура в цій криниці почала змінюватись - спочатку була приблизно 60 градусів, тепер значно менша,  - кажуть у сільраді.  - Воду вже взяли на аналізи експерти з управління водних ресурсів та санстанції.

Наразі жителі села Чернихів Зборівського району з нетерпінням очікують на висновок експертів.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Іван Турко

    Ізолюйте кабель який проходить десь близько.
  • Piter Savka

    Якщо в криниці гаряча вода, то значить ЖиД поставив кипятильник туда
  • Анонім

    А може в тій криниці не вода,а самогонка?
  • ghf

    якщо правда, то на опаленні чоловік конкретно зекономить.

    Анонім reply ghf

    Він ще зможе заробити, якщо й сусідів підключить!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:02 «Ще побігаємо на протезах»: історія захисника Віктора Безпалого, який вчиться ходити після поранення 18:01 То був стрес на ціле село: де зараз справа загибелі у ДТП двох людей, авто яких «зім’яло» під автобусом 17:30 Усіх споживачів Тернопільщини просять обмежити споживання електроенергії (ОНОВЛЕНЕ) 17:00 21—24 травня на Східному і Дружбі будуть тимчасові незручності з водопостачанням Від читача 08:54 На Тернопіллі шукають роботу 176 осіб з інвалідністю. Роботодавці, які їх працевлаштують, отримають компенсації! 16:38 Передали нашим тернопільським тероборнівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:00 Померла студентка ТНПУ 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 15 травня 15:00 У Тернополі виходили дівчинку, вагою 800 грамів play_circle_filled 14:00 «Контінентал» завершив посів ярих культур та посадку картоплі (новини компаній) 13:11 У Тернополі від каналізації відключені 45 квартир 12:30 На Чортківщині зіткнулися легківка і вантажівка 12:00 Ваш автомобіль – наша турбота! Автосервіси та СТО Тернополя.(партнерський проєкт) 11:50 В аварії з двома Тesla та Тойотою постраждали два водії 11:15 На вулиці Сагайдачного висадили квіти: який вигляд мають клумби photo_camera 10:45 На Тернопільщині син морив матір голодом, аби та віддавала пенсію 10:05 День вишиванки: які заходи відбудуться в Тернополі 16 травня 09:30 15 травня є зміни в маршруті тролейбуса №8 09:03 Замість насаджень тепер буде бруківка: на Торговиці спиляли здорові дерева photo_camera 08:30 На війні загинув 34-річний герой зі Збаража Андрій Мисик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up