Партнер рубрики Події

На тернопільських дорогах – чернівецьке ДАІ

На тернопільських дорогах – чернівецьке ДАІ
Впродовж двох тижнів на дорогах Тернопільщини працюватимуть працівники Державтоінспекції з Чернівецької області.

Про це повідомив старший інспектор відділу УДАІ в Тернопільській області, майор міліції Микола Лецкалюк.
– Шість екіпажів з Чернівецької області працюють на дорогах Тернопільщини з 9 листопада, – повідомив пан Лецкалюк. – Наші чернівецькі колеги в основному працюють у Тернополі, однак вони відпрацьовуватимуть також і районні центри.
За його словами, 12 найдосвідченіших інспекторів ДАІ, а це теж шість екіпажів, з Тернопільщини відправилися працювати на буковинських дорогах.
Як пояснив Микола Лецкалюк, такий обмін відбувся на основі рішення Міністерства внутрішніх справ з метою виявлення грубих порушень правил дорожнього руху. 
– Дванадцять працівників ДАІ, які приїхали до нас з Буковини, не мають на Тернопільщині ні родичів, ні знайомих, – повідомив пан Лецкалюк. – Без будь-яких упередженостей вони ставитимуться до усіх порушників правил дорожнього руху без винятку.
 

Василь СОЛТИС, 096-725-70-22 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    хоч би один нещасний був,усі впітані,наглі,дорожні БОГИ,але най трошки пожучать наш поганий народ

    Anonymous reply Anonymous

    Ну -ну подивимось як вони круті тачки місцевої "еліти" будуть штрафувати!
  • Anonymous

    як 33 богатиря ,відгодовані ,блискучі ,як бички від глюкози.
  • Anonymous

    до тернополя приїхали заробітчани...
  • Anonymous

    "Дванадцять працівників ДАІ, які приїхали до нас з Буковини, не мають на Тернопільщині ні родичів, ні знайомих" - БЕДНЯЖКИ! :) шкода їх)))

    Anonymous reply Anonymous

    Cтрашно їм буде брати хабарі, но я думаю вони переборять свій страх.

    Anonymous reply Anonymous

    Хто зна? Їдуть стареньким ВАЗом два селюки, і зупинили їх чернівецькі безбатченки. І суворо так до селюків,: - А ну ж бо документи, гроші, і свої чорні руки на капот!! А селюки були знервовані, податківці обдерли їх як липку. З горя трохи хильнули, щоби хоч трохи зняти стрес. А тут на ж тобі. Побили вони чернівецьких безбатченків. Скопали на квасне ябко. Невдовзі безбатченки прийшли до тями. І один другого питає: -Тиномер запам"ятав? - Так. - Який? - Сорокшостий, і здається підкований щей розтоптаний.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 Один квиток може коштувати до 200 гривень: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up