На Тернопільському ставі біля "RiverSide" ледь не потонув чоловік

На Тернопільському ставі біля "RiverSide" ледь не потонув чоловік

Місцеві жителі побачили чоловіка у воді та витягнули на берег

21 червня о 14:02 на Тернопільському ставі в районі клубу "RiverSide" по вул. Чумацькій під час купання в необладнаному місці почав тонути місцевий житель.

До прибуття рятувального відділення, даного громадянина було виявлено під водою та витягнуто на берег місцевим населенням. Спільними зусиллями рятувальників, людей та працівників поліції потерпілому до прибуття працівників екстреної медичної допомоги надавалась долікарська допомога. В подальшому потерпілого передано працівникам екстерної медичної допомоги, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Відео дня

Читайте також: У Тернополі розпочинається купальний сезон. Чи відповідає вода у ставі вимогам, висновок експертизи

Екологи запустили у Тернопільський став спеціальні водорості, які допоможуть очистити водойму (ФОТО)
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Bobo Black

    О, я, я!!! Даст іст фантастіш!!!!
  • Яна Христенко

    ПРИВЕТ!!! Хорошего и удачного вам дня! У меня есть просьба. Пожалуйста попробуйте наш бесплатный telegram-bot поиск здесь https://t.me/airybay_bot Есть  очень большой выбор спутника или партнера. Мы уверены что вы не разочаруетесь! Удачи и счастья вам!!!🥰💘😘
    Telegram
    (https://t.me/airybay_bot)Airybay Dating❤️
    🗣 Best direct dating!

    Ростислав Гарасимчук reply Яна Христенко

    Ні панімаю па свінасабачі, Яна.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації 12:50 У маршрутках Тернополя можна безоплатно зарядити гаджети: розповідаємо про умови 11:45 У школі №18 вшанували пам'ять випускників, які загинули у російсько-українській війні 10:57 В ДТП у Тернополі травмувався 62-річний велосипедист 10:30 Автосервіси та СТО Тернополя. Ваш автомобіль – наша турбота! (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up