Партнер рубрики Події

На Тернопільському ставі уже курсує теплохід "Сигма" (ФОТО. ВІДЕО)

На Тернопільському ставі уже курсує теплохід "Сигма" (ФОТО. ВІДЕО)
  • Маршрут нового судна відрізняється від маршруту "Капітана Парія" і "Героя Танцорова".
  • Вартість проїзду- 25 гривень.

— Перший рейс із пасажирами, — написав сьогодні, 25 липня, на своїй сторінці у соцмережі заступник начальника міського управління транспортних мереж та зв'язку Антон Марчевський.

Зазначимо, що вчора відбувся перший рейс "Сигми" на Ставі. Водну мандрівку здійснили тернопільські журналісти.

Відео дня

Першим на судно капітан тернопільських теплоходів Віталій Стасюк запросив хлопця, як каже "на гроші, на фарт, на щастя".

До слова, судно "Сигма" придбали в Запоріжжі, розповідає капітан. Його стан "нормальний, задовільний, не ідеальний, бо ідеальною є тільки природа, але хороший".

Як усе пройшло — дивіться у відео "Файне місто".

Нагадаємо, 27 червня на Ставі проходило випробування судна, воно було успішним.

Як раніше писали "20 хвилин", маршрут нового судна буде відрізнятися від маршруту «Капітана Парія» та «Героя Танцорова». Теплохід починатиме маршрут з центрального причалу і курсуватиме до Протятина. Біля «Водної арени» теплохід повинен буде пропливати під мостом. Теплохід має 38 місць. Як розповідає Віталій Стасюк, з 1968 року нові теплоходи на Тернопільський став не заходили. Серед трьох теплоходів «Сигма» є найновішим. 

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Влад

    Я можна тренуватися дітям у веслувальному каналі коли біля тебе пливе баржа і кидає хвилю, про яку техніку безпеки дбали розробники цього маршруту. Хто придумав цей маршрут ясне діло за дітей не дбає.
  • П

    По веслувальному каналу щоб рибу лякати і воду каламутити?

    Дмитро reply П

    Вам би тільки стогнати. Не можете ніяк наїстися тією рибою. В місті щось змінилося, щось на краще. А вам би тільки сидіти в кущах з 15 вудками і людей відганяти щоб рибу не полохали.
  • David Starr

    Файно, молодці.
  • Anatoliy Stukov

    В добру путь! 7 футів під кілем!

    П reply Anatoliy Stukov

    Якби ж то. На шляху в середньому десь 3-4 метри.

    Тарас reply П

    7 футів то трохи більше ніж 2 метри.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Коли дитині треба міряти тиск? Розповідає кардіолог з Тернополя photo_camera 21:01 На Тернопільщині нарубали лісу на чверть мільйона гривень 20:02 Вбивство студента із Конго Ерітьє: чотири роки минуло, а вироку немає досі. Чому? 19:58 Поблизу Дарахова перекинувся бензовоз. Є постраждалі (ОНОВЛЕНО) Від читача 13:31 Масштабний благодійний захід в Тернополі “GO nail forum” 19:01 Від батарейок, колонки чи ліхтарика: 12 кмітливих способів зарядити телефон без електрики 18:20 Чортків навколішки зустрів загиблого героя Івана Ружила photo_camera 17:30 Мужньо боронив Україну від окупантів: зупинилось серце захисника Сергія Страхоцького photo_camera 16:40 Як у Збаражі гаївки дзвеніли (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 16:05 У Чортківській громаді за народження дитини виплачують додаткових 10 тисяч гривень 15:45 Житловий сертифікат на зруйноване майно (новини компаній) 15:21 На Тернопільщині 9 травня будуть обмеження зі світлом для підприємців 14:45 Чому на клумбах у Тернополі замість квітів – бур’яни photo_camera 14:25 Автосервіси та СТО Тернополя. Ваш автомобіль – наша турбота! (партнерський проєкт) 14:09 На Теребовлянщині реставрують ще один міст: грошей на капітальний ремонт немає 13:25 На Чортківщині Mitsubishi наїхав на підлітків, які катались на мотоциклі photo_camera 12:45 У Тернополі збільшилась плата за паркування та графік роботи майданчиків 12:05 Рада в кілька разів підняла штрафи за відмову від повістки та неявку до ТЦК 11:25 У ТЦК застерігають щодо поширення інформації про місця їх перебування в соцмережах 10:45 У Кременці відкрили меморіал пам'яті 21 героя, які віддали життя за Україну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up