На ваші запитання відповідав Анатолій Крохмальний (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)

На ваші запитання відповідав Анатолій Крохмальний (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)
Голос телеканалу TV-4, автор і ведучий програм "Гал-кліп", "Суботній вечір", "Музичні делікатеси" був гостем чату на сайті 20minut.ua 27 червня 2012 р.


- Я не так часто буваю у церкві, як мені хотілося б, - каже Анатолій Крохмальний. – На сповідь мене важко затягнути. Спілкування з Богом без посередників – мені ближче. Коли совість людину гризе за якісь провини, коли вона відчуває, що вчинила не так, це, як на мене, - найкраща сповідь.

За півтора години ми поговорили, здається, про все: минуле на сцені, колишню і нинішню роботу на телеканалі, плани, родину, улюблене заняття і не тільки. Врешті виявилося, що наш гість – творча людина, як кажуть, до самих кісток. Він - байдужий до політики і політиків.

- Мені подобається будь-яка влада, аби в ній були люди, які керуються не словом, а ділом, - каже пан Крохмальний. - Я люблю, коли наше місто оживає. На політику я не реагую. Не склалося із цим. Живу над Ставом багато років. Там довго було темно. Тому я згадував Союз, бо тоді світили ліхтарі… Словом, я поважаю тих, хто працює на користь громади і міста. Зміни на краще у нашому місті нині відбуваються.

Нагадаємо, з нагоди Дня журналіста цього року наш гість отримав "Золоту медаль журналістики" та відзнаку Національної спілки журналістів України. Окрім того, Анатолій Крохмальний був одним із претендентів на перемогу у номінації "Майбутнє створюється сьогодні" – під час конкурсу, який проводила міська влада. Усе – завдяки авторським програмам. Наприклад, у передачі "Тернопіль. Свідчення часу" глядачам розповідали історію Тернополя від часів Другої світової війни до сьогодні. Деякі матеріали, використані у програмі, демонстрували вперше!

- Для мене такий вибір був несподіваним. І не тільки для мене, а й для усієї творчої групи проекту "Тернопіль. Свідчення часу", - каже він. - Приємно, коли роботу помічають. Хочеться подякувати всім людям, які були разом із нами… У наше місто неможливо не закохатися і не любити його неможливо!

Прощаючись із відвідувачами сайту, наш гість ще раз побажав бути добрими і любити одне одного.
- Буде більше культурних людей – менше стане отої черствості у молоді, - додає він наостанку. – Робитимемо хороші справи – буде всім нам краще і легше жити. Лише добро врятує світ. Це правда!

Довідка
Анатолій Крохмальний народився у 1967 р. в Кутківцях.

Закінчив факультет журналістики Львівського університету. Член Спілки журналістів України.

Працював музичним оглядачем у газетах "Ровесник", "Західна Україна", "Тернопіль вечірній". Працював на радіо й державному телебаченні, а також у телекомпанії ТАКТ.

Із 1991 р. - ведучий програм "Гал-кліп", "Лігумін&Марципан" і"Музичний делікатес" на ТV-4.
 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (43)
  • Anonymous

    Я б встидався признатися шо маю стосунок до TV-4, то ціле TV якась повна пародія на всьо телебачення. Найближчим часом хоть шо небуть буде мінятися?

    Anonymous reply Anonymous

    Qwerty - то після скількох келихів пива Вам така розумна ідея явилась?
  • Anonymous

    Чи маєте у Тернополі улюблену місцину? Чи почуваєтеся комфортно десь в інших містах, горах, селах...

    Anonymous reply Anonymous

    До Ім\'я не вказано 27/06/2012 13:04 Люблю Львів. Це місто дихає історією. Шкода, що наше місто знищили під час війни. Люблю Кременеччину. Це унікальні місця. Це інший настрій, інший пейзаж. Там люди так багато знають про свої села! Дружина моя звідти. Багато друзів тепер там. Аура там дуже сильна. Люблю також бувати у Кутківецькому лісі. Там згадуєш свої перші лижі, прогулянки з друзями у дитинстві. Карпати - це добре, але людині краще там, де вона народилася. Я в цьому переконаний. Мене якось лише сюди тягне, а не на екзотику.
  • Anonymous

    Чи була у вашому житті така подія, що змінила ваше ставлення до людей, обставин?

    Anonymous reply Anonymous

    До Ім\'я не вказано 27/06/2012 12:07 До людей я буду завжди ставитися з любов\'ю. Хоча обставини є, звісно, різні. Не розумію зради і лицемірства. Я намагаюся бути добрим, і людей таких люблю. Подобається спілкуватися з досвідченими професіоналами. Шкода, що таких людей поряд стає усе менше... Не сприймаю вульгарності і неповаги у молоді. Жаль, що таке трапляється. Мовчу про лексикон... Не розумію черствості. Втім, є у нас і добрі та світлі діти. Просто треба культури нове покоління вчити з малечого віку. Її слід отримувати ще з молоком матері.
  • Anonymous

    Який режим дня у творчої людини? Чи вірите в гороскопи і передбачення?

    Anonymous reply Anonymous

    До Марина 27/06/2012 10:57 1. Повний безлад. Я вільний художник. Сова. Ніч - найкращий час. Вранці ставати не люблю. Вранці я тільки на роботу стаю, коли монтаж програми. Кава рятує. 2. Дружу і люблю Івана Степановича Крупяка. Ми всі - маленькі частинки Всесвіту. У кожного з нас своя доля. Усе вирішує Бог. Так, я за гороскопом Стрілець. коли читаю, то мене тішить, що у мене - все в порядку.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up