На вісім років загремить за грати чоловік, що до смерті побив дружину

На вісім років загремить за грати чоловік, що до смерті побив дружину

Вісім років тюрми дав Кременецький райсуд  Віктору П., що до смерті побив свою дружину. Конфлікт між подружжям виник на побутовому ґрунті та переріс у побої. Після отриманих травм жінка до лікарів не зверталась та за три дні померла. 


Інцидент трапився цьогоріч в червні.  Зловмисник спочатку, як повідомляла поліція, заперечував свою причетність до побиття дружини, але згодом провину визнав.

Після інциденту побита дружина майже три доби мучилася від болю, але до медиків звертатися не хотіла. Навіть сестра, яка забрала нещасну до себе, не змогла переконати її поїхати у лікарню. Жінка померла у будинку родички. Судово-медична експертиза встановила: смерть потерпілої настала внаслідок масивної крововтрати та крововиливу у внутрішні органи.

З 27 червня чоловік перебуває під вартою.


В судовому засіданні  підсудний свою вину визнав частково, та суду пояснив, що 23.06.2017 року, повернувшись додому побачив що його жінка була в нетверезому стані. Обвинуваченому це не сподобалося, а тому він наніс їй декілька ударів руками та ногами в різні частини тіла. Однак, основну частину отриманих побоїв вона отримала внаслідок того, що впала та вдарилася в батарею. 

Втім, проведена експертиза не  показала, що потерпіла незадовго до смерті вживала алкогольні напої. При розтині трупа запаху алкоголю від органів і порожнин не відмічено.

Натомість про самого підсудного свідки розповіли, що він зловживав спиртним. Та був агресивним, що в нетверезому стані, що в тверезому.

Відповідно, 11 грудня суд визнав його винуватим його у скоєнні злочину за  ч. 2 ст. 121 КК України та дав вісім років тюрми. Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою суд сказав продовжити до набрання вироком законної сили, але не більше ніж на 60 діб, тобто до 09 лютого 2018 року. 

Апеляцію на вирок сторони можуть подати протягом 30 днів з дня його проголошення.
 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Герасимчук Ростислав

    А тим часом бухий свящнник який збив трьох дітей відбувся легким переляком. Аплодую стоячи.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 Обмеження зі світлом в Тернополі наразі застосовувати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up