На Живова водій припаркувався посеред дороги і заблокував рух тролейбуса

На Живова водій припаркувався посеред дороги і заблокував рух тролейбуса
  • Про те, що біля Центрального автовокзалу в Тернополі посеред дороги стоїть автомобіль, який заблокував рух, редакцію повідомили читачі.
  • Інші водії кепкували, що власник "Жигулів" залишив авто та пішов "шопитись". 

- На Живова посеред дороги біля автовокзалу хтось залишив автомобіль. В авто "аварійка" не увімкнена, водія поруч немає, - розповів тернополянин пан Валентин. - Через це не може проїхати тролейбус. Інші водії жартують, що власник "Жигулів" пішов "шопитись". 

Перехожі викликали патрульних. Проте, як повідомив журналістці "20 хвилин" на місці події, паркувальник пан Ігор, приблизно через 15 хвилин водій сам повернувся.

- Це був старший дідусь, - каже паркувальник. - Дуже злякався поліції. Куди він ходив не розповів. Але виглядав переляканий сильно. Напевно, ніколи із поліцією не мав суперечок. Вибачався дуже. 

Відео дня

Сказати чи на місце прибули патрульні або працівники муніципальної поліції паркувальник не зміг. Тому чи склали адмінпротокол на горе-водія  не можна.

Як повідомляють у прес-службі управління патрульної поліції в Тернопільській області, штраф за неправильно припаркований транспортний засіб сягає 255 грн.

Довідка

Згідно із ст. 22 Кодекс України про адміністративні правопорушення - зупинка чи стоянка транспортних засобів на місцях, що позначені відповідними дорожніми знаками або дорожньою розміткою, на яких дозволено зупинку чи стоянку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю або водії, які перевозять осіб з інвалідністю (крім випадків вимушеної стоянки), а так само створення перешкод водіям з інвалідністю або водіям, які перевозять осіб з інвалідністю, у зупинці чи стоянці керованих ними транспортних засобів, неправомірне використання на транспортному засобі розпізнавального знака «Водій з інвалідністю» — тягнуть за собою накладення штрафу від 1020 до 1700 грн.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Степан

    Нендза воно і є тим як себе назвало. Нехай запитає свого батька чи дідуся звідки він приїхав і чи не смердить йому їсти той хліб пити молоко і їсти ковбаси, котрі той селянин справно вирощує у щоденній важкій праці і доставляє усе це до його пахучого міста!!!?
  • наточка

    ненза а ти що нюхав його бидло міське пахуче
  • Ненза

    Бидло вонюче сільське не знало,що є пдр
  • кобра

    забите село швидше всього
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up