Партнер рубрики Події

"Народний бренд 2017": нагородили кращих з кращих (ОНОВЛЕНО)

"Народний бренд 2017": нагородили кращих з кращих (ОНОВЛЕНО)
  • 13-ту церемонію нагородження найкращих торгових марок провели 12 грудня у концерт-холі Podolyany.
  • Цього року свої нагороди отримали переможці у 51-й номінації.
  • Під час церемонії провели лотерею. Приз - подорож у Венецію отримали представники кондитерського дому Блажевських.

На церемонію зібрались кращі з кращих бізнесменів, які знають як досягнути успіху. Вони виготовляють якісні продукти та надають якісні послуги. А визначали переможців не журі, не комісія, а тернополяни, які користуються послугам цих фірм. Цього року відзначали найкращих у 51 номінації. В голосуванні взяло участь 10 тисяч тернополян.

Читайте також: "Народний бренд - 2017": тернополяни обрали кращих

-    «Народний бренд-2017» – це волевиявлення тернополян, які обирають найкращі компанії, фірми, торгові марки у Тернополі , - зазначає регіональний видавець RIA Медіа Юрій Штопко . -  Роботу тернопільських фірм оцінили наші читачі газети «RІА плюс» і користувачі сайту top20.ua, а це, в свою чергу, клієнти тернопільських фірм, закладів, підприємств. Це уже тринадцята церемонія і чесно, думав, що кількість учасників цього року зменшитися, але вона збільшилась на декілька тисяч, і тим саме це показує зацікавленість і популярність конкурсу «Народний бренд». Маємо надію, що тернополяни не помилилися у своєму виборі, віддавши голоси за тих, хто і надалі виправдовуватиме їхню довіру. 

Ведучим цьогорічної церемонії "Народний бренд" був Сергій Притула, що стало приємним сюрпризом для гостей свята. 

Сценарій свята розділили на кілька частин: нагородження, виступи танцівників, співаків та лотерею, під час якої між переможцями «Народного бренду» розіграли подорож у Венецію. Її  отримали представники «Кондитерського дому Блажевських»
Лідерами цьогорічного голосування стали: - аптека “Ромашка” мережі аптек “Борис” — 1827 голосів; - банк "Приватбанк" — 1479 голосів підтримки; - Тернопільська пивоварня "Опілля"- 1310 шанувальників; - ТРЦ "Подоляни" – 1305 голосів. 

Святкують десятиріччя

 ТРЦ «Подоляни» перемагають в «Народному бренді» уже десять років поспіль. І так співпало, що цього року торгово-розважальний центр святкує десятиріччя. 

-    Кожен рік – нове випробування для кожного, хто працює у будь-які сфері, - каже директор благодійного фонду «Подоляни» Тетяна Чубак. – Тому варіант просто бути впевненим в перемозі і чекати на неї не підходить. Ми завжди працюємо над тим, щоб ставати кращими. І хоча це наша десята нагорода, але ми стараємось змінюватись, бо люди хочуть чогось нового, кращого сервісу, послуг, товарів. І ми радіємо, що цього року відкрили багато нових брендів для Тернополя. І це велика заслуга, бо про наше місто вже знають і воно стає таким провідним містом Західної України. Це дуже тішить. 

Як зазначає пані Тетяна, у ТРЦ «Подоляни» розширяються деякі  магазини відомих та популярних серед тернополян марок. Буде ще кілька нових. 

-    Ми так працюватимемо і надалі, - додає пані Тетяна. – І дякуємо за визнання нашим клієнтам, відвідувачам. І, звісно, корпорації RIA, яка щороку організовує такий захід. Для нас це більше, ніж просто статуетка. Це визнання і кожна нагорода – крок вперед. Я завжди кажу, щоб здобути першу нагороду потрібна хоробрість. А, щоб отримати її потрібна мудрість. 

Головне – довіра людей

Ще одними переможцями «Народного бренду», для яких це уже сьома нагорода, стала будівельна компанія «Добробуд», яка працює уже 26 років. Секретів успіху, як таких, у директора будівельної компанії «Добробуд», генерального партнера «Народного бренду», Василя Кікінежді – немає. Чоловіка каже, що головне – це щоденна робота, пошук чогось нового та відношення до людей, які інвестують в будівельну галузь. Також дуже вадливим аспектом є довіра людей до компанії. Потрібно ставити себе на місце тих людей, які до тебе йдуть.  

-    Усі ці складові і дають такий результат, який ми маємо, - каже пан Кікінеджі. – Спершу ми створили невелику «фірмочку», яка згодом переросла в більшу компанію. І зараз маємо те, що маємо. І нагорода від RIA для нас дуже багато означає. У нас є спеціально відведене місце для них, я всі чудово пам’ятаю і ми щороку працюємо над тим, щоб бути серед переможців. 

Брати участь у конкурсі - почесно

За страхову компанію UNIQA тернополяни голосують уже сьомий рік поспіль . Секрет їхнього успіху теж у довірі клієнтів. 

-    Серед наших клієнтів дуже багато тернополян і, навіть,  серед переможців «Народного бренду», які обирають нашу страхову за якісні європейські страхові послуги,  - каже головний експерт тернопільської обласної дирекції страхової компанії UNIQA Олег Біловус. – Можна сказати, що наша страхова це вже теж бренд. А нагорода «Народний бренд RIA» - не просто статуетки, це дуже вагомий конкурс в Тернополі, в який вірять люди. І вони щороку звертають увагу на те, хто переміг.  Брати участь в цьому конкурсі – честь для компанії. 

Тернопільський бренд, який цінують

Не вперше перемогла у «Народному бренді» і тернопільські пивоварня «Опілля». Цією перемогою вони завдячують кожній людині в колективі.

-    Кожен з них робить ту роботу, яка в кінцевому результаті дає ту продукцію, яка зараз є на ринку і яку цінують люди,  - каже керівник відділу маркетингу Володимир Гомівка.  – За що ми їм дуже вдячні. Це багато чого для нас означає.  Цього року дуже багато людей об’єднали свої зусилля, щоб здобути цю перемогу. І участь в «Народному бредні» дає можливість об’єднати колектив в одне ціле. Тому за це організаторам велика щира вдячність. 

Роблять продукцію на совість

Тернопільський м’ясокомбінат, який уже вдруге є партнером «Народного бренду», переміг одразу в двох номінаціях: виробник м’ясної продукції та виробник продовольчих товарів. Основний секрет успіху компанії: вони роблять продукцію на совість, як для себе.

-    Так, як Тернопільський м’ясокомбінат відновлює свій бренд, це наша друга перемога поспіль, - каже помічник генерального директора компанії  «Агропродсервіс» Василь Томчишин. –  Цього року ми перемогли і в другій категорії, наша мережа магазинів «Студія м’яса» виробляє напівфабрикати: каші, пельмені, різного виду супутні продукти. Визнання наших споживачів є важливим для нас і ця нагорода теж. Це означає, що ми, як компанія, рухаємось в правильному напрямку, наші споживачі позитивно оцінюють нашу роботу. 

Вперше перемогли

Не вперше бере участь у «Народному бренді» салон квітів «Флорія», але цьогорічна статуетка перша. Яка є дуже особливою для всього колективу.

– Ми прагнули цієї перемоги і завдяки наполегливій щоденній роботі досягнули бажаного, - каже  директор салону квітів «Флорія» Оксана Болєщук. - У мене дуже чудовий молодий колектив, в якому кожен відповідає свою частинку роботи. Організація самого заходу теж дуже сподобалась, все на високому рівні, приємна атмосфера.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Реклама

    Невже не зрозуміло, що все це - банальний спектакль за гроші власників найбільших фірм Тернополя? Включіть мозок, після слів: "компанії «Добробуд», генерального партнера «Народного бренду»" про об`єктивність можна забути... Або ще "паляться": "А нагорода «Народний бренд RIA» - не просто статуетки, це дуже вагомий конкурс в Тернополі, в який вірять люди. І вони щороку звертають увагу на те, хто переміг." Реклама - вона така :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up